Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Πέμπτη 02/05/2024

Παραπολιτικά τάραξε τα νερά ο Ιωάννης Αναστασιάδης

Παραπολιτικά τάραξε τα νερά ο Αναστασιάδης με την ανακοίνωση του για υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Λαγκαδά και την παρουσίαση στα Λουτρα Λαγκαδά 19 Μαρτίου 2023.

Γράφει ο Ν****** Π***********

Ο λόγος είναι οτι μετα την ανακοίνωση παραίτηση του δημάρχου στον συνδιασμό του τον πλησίασαν αξιόλογα άτομα απο τον συνδιάσμο του και συσπείρωσε τον Δήμο Λαγκαδά κατα 80% καθώς μια τετραετία χάθηκε τα τελευταία χρόνια διημιουργίας για έργο,  βουλιάζοντας ο πρώην δήμαρχος τον δήμο στα απόνερα του .

Σύμφωνα με πληροφορίες νέοι άνθρωποι σε ηλικία θέλουν να ασχοληθούν με την πολιτική βγάζοντας τον Δήμο Λαγκαδά απο το τέλμα και απο την εποχή των ” πολιτικών λιμοκοντόρων δεινοσαύρων” .

Να θυμίσουμε η τελευταία πίσσα σε δρόμο εκτός μικρών παρεμβάσεων που έπεσε στον Λαγκαδά και συγκεκριμένα στην Λουτρών με Μεγάλου Αλεξάνδρου ηταν επι θητείας του το 2013 – 2014 ” αιώνια η μνήμης της ”  .

Και οπως έλεγε ο Δήμαρχος των Δημάρχων Βλάσσης Κωνσταντινίδης ” οτι μια 4ετια δεν φτάνει για να κάνεις έργο αλλα μια τετραετία απραξίας ειναι χειρότερη και σε γυρίζει 8 χρόνια πίσω ………

Περιμένουμε και τις αλλες ανακοινωσεις και να δουμε τους συνδιασμους για να βγαλουμε και αλλα συμπερασματα

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα