Additionally, paste this code immediately after the opening tag:

H λάμψη που της αξίζει με εμπνευσμένα… κομψοτεχνήματα!

Οι λαμπερές δημιουργίες της εορταστικής συλλογής «Pandora Holiday» είναι το χριστουγεννιάτικο δώρο που θα της μείνει αξέχαστο

Τα περίτεχνα κοσμήματα που εκπέμπουν λάμψη, είχαν ανέκαθεν ιδιαίτερη σημασία. Όχι μόνο γιατί αναδεικνύουν τον εκλεπτυσμό ενός θηλυκού, αλλά και γιατί συχνά φέρουν συναισθηματική αξία. Ειδικά όταν δωρίζονται από αγαπημένα πρόσωπα, προς ένδειξη αγάπης, εκτίμησης και ευχαρίστησης. Η προσφορά ενός κοσμήματος σε μια γυναίκα συγκινεί και ταυτόχρονα προκαλεί πηγαία χαρά. Μένει αξέχαστη και διαρκεί στο χρόνο. «Ζει» για πάντα.

Δεν είναι τυχαίο που τα κοσμήματα κατέχουν -σχεδόν πάντα- την πρωτιά στις επιλογές δώρων. Πολλώ δε μάλλον όταν πρόκειται να δοθούν σε ημέρες γιορτινές, όπως την περίοδο των Χριστουγέννων, τότε που η επιθυμία να δούμε τους ανθρώπους μας να χαμογελούν, μεγαλώνει περισσότερο. Αυτός άλλωστε είναι και ο στόχος της χριστουγεννιάτικης σειράς κοσμημάτων της Pandora.

Ορμώμενη από τη μαγεία της ατμόσφαιρας του ουρανού και του διαστήματος η φετινή εορταστική συλλογή «Pandora Holiday», αντικατοπτρίζει τις ονειρεμένες αποχρώσεις του χειμωνιάτικου ουρανού, πασπαλισμένη με λάμψη κρυστάλλων. Εκλεπτυσμένα φτερά αγγέλων, ασύμμετρα πεφταστέρια και λαμπερές χειροποίητες λεπτομέρειες, υπενθυμίζουν ότι είμαστε κι εμείς μέρος του υπέροχου γαλαξία μας.

Τα σχέδια των διαχρονικών σειρών «Timeless Elegance» και «Pandora Celestial», από μασίφ ασήμι αλλά και Pandora Rose, έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να συνδυάζονται τέλεια μεταξύ τους σε υπέροχα layerings που θα εντυπωσιάσουν.

Γοητευτικά κοσμήματα με πέτρες σε διαφορετικά σχήματα και περίτεχνες κοπές που ενισχύουν τη λάμψη τους, εντυπωσιακά δαχτυλίδια, και μακριά κολιέ που συμπληρώνουν μοναδικά μια βραδινή εμφάνιση, συγκαταλέγονται στις επιλογές που έχει να επιλέξει κανείς για τις γυναίκες της ζωής του.

Μοναδικά σύμβολα με αστέρια εμπνευσμένα από την ονειρική παλέτα του μπλε, συνδυασμένα με έντονα statement βραχιόλια για λαμπερά mix and match outfits, θα φέρνουν το χριστουγεννιάτικο σύμπαν στα χέρια τους και στην καρδιά τους…

Αλλά και η κομψή σειρά «Pandora Zodiacs» με ασημένια σύμβολα που επικεντρώνονται στο ζωδιακό κύκλο, φέρνει την… ανατροπή στα κλασσικά σχέδια και τη διαφορετικότητα στο κόσμημα. Αν το βασικό χαρακτηριστικό του ζωδίου της είναι αντιπροσωπευτικό της προσωπικότητάς της, η επιλογή του σχετικού κομψοτεχνήματος από το Pandora Zodiacs, μάλλον θα την εντυπωσιάσει.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.pandora.net και τη σελίδα PΑΝDORA Greece στο Facebook www.facebook.com/PandoraGreece ή για τις online αγορές σας το www.pandorashop.gr