Η νύχτα έρχεται και το party ξεκινά...

O ήλιος δύει και το party ξεκινάει! Νιώστε τη νυχτερινή ενέργεια μέσα από δύο νέες, γοητευτικές παρουσίες του Hollister

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Festival Nite for Him & for Her, το νέο ντουέτο του Hollister, έρχεται μετά το Festival Vibes προσδίδοντας μία δροσιά στο brand

O ήλιος δύει και το party ξεκινάει! Νιώσε τη νυχτερινή ενέργεια μέσα από δύο νέες, γοητευτικές παρουσίες του Hollister...Festival Nite for Him και for Her. Το ντουέτο αυτό έρχεται μετά το Festival Vibes προσδίδοντας μία δροσιά στο brand, και προσπερνάει σε fast forward κίνηση το party με μία μόνο ανάσα, για να σε φτάσει από την ανατολή του ηλίου στη δύση του. Οι έναστροι ουρανοί αντανακλούν στο νερό, δημιουργώντας μια θάλασσα από νέον, καθώς πλάθεις ατελείωτες αναμνήσεις με φίλους υπό τον ήχο των αγαπημένων σου τραγουδιών. Είτε στην παραλία, είτε στη μέση μίας πίστας γεμάτης κόσμο, αυτά τα αρώματα θα σε μεταφέρουν σε ατελείωτες και αξέχαστες νύχτες.

Hollister
Το άρωμά της
Το Festival Nite for Her είναι μια ζωντανή γιορτή ανάμεσα σε πλούσια λουλούδια, τροπικά φρούτα και πολλή γλυκύτητα. Στις νότες κορυφής, η καρύδα, η ροζ φρέζια και το μανταρίνι θυμίζουν πολύχρωμα στεφάνια λουλουδιών, ενώ στις νότες καρδιάς το φραγκοστάφυλο, τα άνθη του μήλου και η ορχιδέα γίνονται ένα με το δέρμα. Καθώς περνάει η ώρα, η βανίλια, το marshmallow και το χρυσό κεχριμπάρι κυριεύουν το άρωμα.

Το μπουκάλι της
Η ιριδίζουσα λάμψη, σε μωβ αποχρώσεις πάνω θήκη σιλικόνης κάνει εντυπωσιακή διαφορά πάνω στο διάφανο, κρυστάλλινο μπουκάλι. Το βιολετί, μεταλλικό πώμα και το χειροποίητο λογότυπο προσθέτουν τις τέλειες πινελιές στο άρωμα.

Hollister
Το άρωμά του
Το Festival Nite for Him αιχμαλωτίζει τη δροσερή αύρα της καλοκαιρινής νύχτας στην παραλία, με φίλους. Οι νότες κορυφής από φύλλα μανταρινιού και μήλου, σε συνδυασμό με το τζίντζερ και το πιπέρι δίνουν μια ενδιαφέρουσα αίσθηση στο άρωμα. Το αποξηραμένο tonka και το σανταλόξυλο παραπέμπουν στις φωτιές στην ακροθαλασσιά. Ο νέος Hollister ακτινοβολεί την ενέργεια όπου κι αν πάει, δεν φοβάται να ξεχωρίσει στο πλήθος και να ζήσει τη ζωή με τους δικούς του κανόνες.

Το μπουκάλι του
Ένα βαθύ μπλε που αντικατοπτρίζει το νυχτερινό ουρανό. Η θήκη σιλικόνης ξεχωρίζει πάνω στο κρυστάλλινο μπουκάλι. Ένα κομψό μεταλλικό σκούρο μπλε πώμα, υπενθυμίζει στο νέοHollister τις καλύτερες βραδιές του στην παραλία.

Η καμπάνια
Η δύση του ηλίου είναι η ιδανική στιγμή για να αιχμαλωτίσεις στιγμές και να δημιουργήσεις αναμνήσεις με τους φίλους σου, είτε κολυμπάς στην ακροθαλασσιά, είτε χορεύεις σε ξέφρενους ρυθμούς party γύρω από τη φωτιά. Οι γυναίκες και οι άνδρες Hollister ζουν το ατέλειωτο καλοκαίρι, ξέροντας ότι κάθε λεπτό με τους φίλους τους είναι μια ευκαιρία να δημιουργήσουν αναμνήσεις που διαρκούν για πάντα! Τα μόνα πράγματα που χρειάζονται για να ζήσουν το after-party τους είναι: μερικές σταγόνες Festival Nite για να ξεσηκώσουν την ατμόσφαιρα!

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice