Η Kaia Gerber φωτογραφίζεται στο Ιερό του Δία στη Νεμέα για τη βρετανική Vogue
©www.twitter.com/ kaia gerber news
Lifestyle

Η Kaia Gerber φωτογραφίζεται στην Ελλάδα για την βρετανική Vogue

Στο ναό του Δία στη Νεμέα

Το διεθνές μοντέλο Kaia Gerber φωτογραφίζεται στο Ναό του Δία στη Νεμέα για το τεύχος Ιουνίου της βρετανικής Vogue.

Η Kaia Gerber, κόρη του θρυλικού μοντέλου Cindy Crawford, έχει καταφέρει στα 18 της να βρίσκεται στο απόγειο της καριέρας της. Παίρνει μέρος σε κάθε fashion show μεγάλων οίκων μόδας, έχει πάνω από 5.5 εκατ. followers στο Instagram και φιλοξενείται ήδη στις σελίδες κορυφαίων περιοδικών μόδας. 

Λίγες ημέρες πριν την καραντίνα, το διεθνές μοντέλο βρέθηκε στην Ελλάδα για να φωτογραφηθεί για το τεύχος Ιουνίου της βρετανικής Vogue. Ο χώρος που επιλέχθηκε ήταν το Ιερό του Δία στη Νεμέα και η Kaia πόζαρε σαν άλλη «ελληνίδα θεά».

Kaia’s Instagram profile post: “june 2020 issue of @britishvogue shot in ancient corinth, greece by @alasdairmclellan. having the incredible experience of shooting at the…”

Φορώντας δημιουργίες Hermes, Burberry, Alexander McQueen, Dolce & Gabbana, Donatella Versace, Ralph Lauren, Saint Laurent και Miu Miu δημιούργησε την εικόνα της «Πανίσχυρης Αφροδίτης» που είχαν στο μυαλό τους οι συντάκτες της Vogue.

British Vogue on Instagram: “Photographed in Ancient Corinth, in Greece, who better than @KaiaGerber - playing a modern Greek goddess, to show the season’s most…”

«Φωτογραφημένη στην Αρχαία Κόρινθο, στην Ελλάδα, ποια θα ήταν καλύτερη από την Kaia Gerber, να παίξει μια μοντέρνα ελληνίδα θεά, να δείξει τους πιο εντυπωσιακούς τρόπους της σεζόν να αγκαλιάσεις το σέξι;», έγραψε η βρετανική Vogue στην ανάρτησή της στο Instagram.

 

Η Kaia πάλι σχολίασε: «Τεύχος Ιουνίου 2020 για τη βρετανική Vogue, φωτογραφήθηκα στην Αρχαία Κόρινθο, Ελλάδα από τον Alasdair Mclellan. Ήταν μία απίστευτη εμπειρία να φωτογραφίζομαι στο ναό των Ολύμπιων, είναι κάτι που θα αναπολώ πάντα. Ευχαριστώ όσους έκαναν αυτό το ταξίδι τόσο διασκεδαστικό και ευχαριστώ Δία που μας δέχθηκες στο όμορφο σπίτι σου».

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice