©  Kelly Sikkema / Unspalsh
© Kelly Sikkema / Unspalsh
Σχεσεις

Πώς να τον κάνεις να σε χωρίσει σε 10 απλά βήματα

Ένας (πολύ σοβαρός) οδηγός για εκείνη τη φορά που δεν θες να δώσεις εσύ το τέλος

10 τρόποι να τον κάνεις να σε χωρίσει εκείνος χωρίς να πληγωθεί κανείς.

Αν δεν ήσουν κρυμμένη κάτω από κάποια πέτρα μέχρι σήμερα, τότε σίγουρα έχεις δει την ταινία How To Lose A Guy In Ten Days με την Kate Hudson και τον Matthew McConaughey να παραδίδουν μαθήματα chick flick. Αυτοί είχαν βάλει ένα στοίχημα, εσύ έμπλεξες σε μία κατάσταση που χμ… πώς να το θέσουμε ντελικάτα, δεν εξελίχθηκε ακριβώς όπως την περίμενες. Ωστόσο, ο άνθρωπος που έχεις απέναντί σου δεν σου έχει κάνει κάτι κακό, απλώς δεν σου ταιριάζει τόσο όσο νόμιζες στην αρχή. Βγαίνετε εδώ και μερικές βδομάδας, ωστόσο δε θες να τον πληγώσεις και η αλήθεια είναι πως (ακριβώς επειδή σου έχει συμβεί και ξέρεις πώς είναι) είναι λίγο άβολο να δίνεις το τέλος σε μία σχέση. Και στενάχωρο και για σένα παρόλο που μπορεί να μην τρέφεις έντονα συναισθήματα. Και τέλος πάντων γιατί να μη γίνει ανώδυνα, χωρίς δράμα;

Ίσως ο μόνος τρόπος για να το καταφέρεις αυτό είναι να προκαλέσεις τεχνηέντως η ίδια τον χωρισμό, (σημαντικό! Χωρίς – να – πληγώσεις – τα – συναισθήματα – του – άλλου) και τέλος πάντων αν είσαι τόσο χαλύβδινη,να το παίξεις και πληγωμένη από πάνω και μετά free as a bird να προχωρήσεις στην επόμενη περιπέτεια, στην οποία καλό θα ήταν πριν μπεις σε μόνιμη σχέση να είσαι λίγο περισσότερο σίγουρη για το τι θες.

Ανέβαζε πιο συχνά κοινές φωτογραφίες σας στα social media

Έχει προσωπικό κόστος (αν και υπάρχουν τρόποι να το μοντάρεις), αλλά αξίζει τον κόπο. Τα περισσότερα αγόρια δεν νιώθουν άνετα να μοιράζονται την προσωπική τους ζωή με τον κόσμο, ούτε έχουν τόσο ενεργή σχέση με τα social όσο εμείς, συνεπώς πάρε την κατάσταση στα χέρια σου και ξεκίνα να ποστάρεις προσωπικές σας στιγμές, με γούτσου – γούτσου caption, emoji, ένα χαμό γενικά, ανακοινώνοντας στον κόσμο τον έρωτά σου. Θα φρικάρει.

Υ.Γ. Αν φοβάσαι ότι θα χάσεις μελλοντικά γκομενάκια, απέκρυψε τα posts σου από τους συγκεκριμένους ανθρώπους στο Facebook, χρησιμοποίησε τη λίστα Στενών Φίλων στο Instagram (απλά να είσαι σίγουρη ότι εκεί έχεις συμπεριλάβει τους δικούς του φίλους, εκείνους στους οποίους κάνει τον macho) και θα είσαι μια χαρά.

Μίλα άσχημα για τους φίλους του

Ναι, μια που είπαμε για τους φίλους του, άρχισε να τους κράζεις. Κανένας δε θέλει να αντιπαθούν τους ανθρώπους που έχει επιλέξει σαν οικογένειά του. Εντόπισε όλα τους τα ελαττώματα και ξεκίνα το θάψιμο την ώρα που ξαπλώνετε για να δείτε την αγαπημένη σας σειρά στο Netflix. Ωπ! Μήπως έχουμε δύο σε ένα εδώ; Η στιγμή που ένας άνδρας θέλει να αφοσιωθεί στην τηλεόραση είναι ιερή, οπότε τη χαλάς και αυτή.

Πες του από τώρα τι σχεδιάζεις να του πάρεις για τα γενέθλιά του


Είναι Νοέμβριος, έχει γενέθλια τον Μάρτη; Είσαι τυχερή! Περιέγραψέ του με γλαφυρές λεπτομέρειες όσα σχεδιάζεις για αυτή την ιδιαίτερη μέρα. Δείπνο σε εστιατόριο με κουζίνα που μισεί, ποτό στο μπαρ κάποιου ξενοδοχείου με ακριβά κοκτέιλ και φυσικά το δώρο, που οφείλει να είναι κάτι εξωφρενικά χυδαίο, αλλά εσύ να το περιγράφεις σα να πρόκειται για το πιο φανταστικό δώρο στον κόσμο. Ίσως να πεταχτεί για τσιγάρα και να μην επιστρέψει ποτέ.

Στόκαρέ τον


Κοίτα να δεις κάτι πράγματα! Μα να είναι το καφέ που αράζεις με τις φίλες σου δίπλα στο γυμναστήριό του; Φοβερό! Μα μόνο το σούπερ μάρκετ που είναι κοντά στο σπίτι του φέρνει αυτή τη φανταστική γκρανόλα και βιολογικά  γκότζι μπέρι, εσύ φταις; Θα όργωνες ούτως ή άλλως όλη την Αθήνα για να τα βρεις. Τέλος πάντων, το πιασες το νόημα. Εμφανίζεσαι συνεχώς μπροστά του απροειδοποίητα και αφού βρίσκεστε, γιατί να χωρίσετε; Του ζητάς να ανέβεις σπίτι του. Προσωπικός χρόνος, τέλος. Εγγυημένη επιτυχία. Για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, χτυπάς και μια εκπληξούλα πηγαίνοντας απρόσκλητη στο σπίτι του και χτυπώντας τα κουδούνια κάποια εντελώς άκυρη ώρα.

Στόκαρέ τον ηλεκτρονικά


Κοροϊδεύεις που κοροϊδεύεις το αφεντικό σου ότι δουλεύεις διαβάζοντας άρθρα στο διαδικτύο για το πώς να χωρίσεις το φλερτ σου (χοχό), τουλάχιστον δούλεψε υπέρ σου και αφιέρωσε λίγο χρόνο να τον στοκάρεις στα social media, το χεις κάνει για άλλους κι άλλους, άρα ξέρεις. Μετά πάρε όοολη αυτή τη χρήσιμη πληροφορία και βομβάρδισέ τον με ερωτήσεις την επόμενη φορά που θα βρεθείτε. Γιατί έκανε like στην τάδε, γιατί καρδούλα στη δείνα, γιατί δεν σε έκανε tag όταν έκανε κοινοποίηση παρουσίας την τελευταία φορά που πήγατε σινεμά and so on. Θα χάσει το μυαλό του.

Άλλαξε το Facebook relationship status σε δεσμευμένη

Θα φρικάρει μόνο και μόνο επειδή έχουμε 2019 και κανένας δεν ανανεώνει το relationship status του στο Facebook.

Φέρε σπίτι του την οδοντόβουρτσά σου


Κλασικό, χολιγουντιανό, αλλά συνήθως πιάνει. Φυσικά και δε θα πας μόνο την οδοντόβουρτσα. Αυτό θα ήταν πολύ βολικό. Στο ακατάστατο ανδρικό μπάνιο του φρόντισε να βρουν τη θέση τους όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιείς για τα μαλλιά, ενυδατικές κρέμες, ξεβαφτικά, ένα κραγιόν καλού – κακού, απαραιτήτως είδη προσωπικής υγιεινής, χώσε και σε κανένα συρτάρι κανά δυο βρακιά και είσαι κομπλέ.

Ρώτησέ τον πού πάει η σχέση σας

Και γενικά μη βάλεις γλώσσα μέσα σου μετά το σεξ, κάνοντάς του συνεχώς ερωτήσεις για το πώς βλέπει το μέλλον της σχέσης σας, πού φαντάζεται τον εαυτό του σε 5 χρόνια από τώρα, αν έχει σκεφτεί πώς θα ονομάσει τα παιδιά του αναλόγως το φύλο τους, καθώς και ερωτήσεις σε σχέση με το Ε9 ή τυχόν καταθέσεις στην τράπεζα. Υπάρχει μία μεγάλη πιθανότητα να ανοίξει το app της αεροπορικής εταιρίας που χρησιμοποιεί και να κλείσει εισιτήρια για τον πιο μακρινό της προορισμό.

Πες «Σ’ αγαπώ»

Θα καταφέρει να σπάσει το ρεκόρ του Ελιούντ Κιπτσόγκε, του Κενυάτη δρομέα που έγινε ο πρώτος άνθρωπος ο οποίος έτρεξε μαραθώνιο σε κάτω από δύο ώρες προσπαθώντας να ξεφύγει προς άγνωστη κατεύθυνση.

When everything else fails… γνώρισέ του κάποιο μέλος της οικογένειάς σου


Αν γίνεται να είναι η μαμά σου και να τη βάλεις στο κόλπο, καθοδήγησέ τη να του τσιμπήσει τα μαγουλάκια όταν τον δει και να του φέρει 20 τάπερ γεμιστά. Αν έχεις αδερφό και μάλιστα μεγαλύτερο, μπορείς και να παίξεις αυτό το χαρτί, βάζοντάς τον να του πετάει σπόντες περί αποκατάστασης κπλ σα να έχει βγει από ταινία του 1950. Θα ξετρελαθεί και θα θέλει να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του μαζί σου! #NOT.

Kαλή επιτυχία!

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice