ΩΡΕΟΙ-ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (από αναβολή) 0-1: Με γκολάρα ξανά...Ανέστη

ΩΡΕΟΙ-ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (από αναβολή) 0-1: Με γκολάρα ξανά...Ανέστη
6 Μαρτίου 2019, 19:30
A+ A-
Στο -2 από τον ΑΟΝΑ οι ροπαλοφόροι

 

Με μια γκολάρα που πέτυχε ο Βαγγέλης Ανέστης ο νικητής στο ντέρμπι κορυφής, Ηρακλής Ψαχνών ξανά ...ανέστη και πήρε τη νίκη με 1-0 με αντίπαλο την ομάδα των Ωρεών σε ένα ματς που έγινε μετά από δυο αναβολές λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου Ιστιαίας.

Μετά το θριαμβευτικό 4-1 επί του πρωτοπόρου ΑΟΝΑ το Σάββατο, έδειξε κουρασμένος στο σημερινό αγώνα και στο πρώτο ημίχρονο δεν μπόρεσε να γίνει απειλητικός για την εστία των ...άστεγων γηπεδούχων που έχουν αγωνιστεί φέτος σε τρεις διαφορετικές έδρες.

Στο 35', όμως, ένας γνωστός σκόρερ που δεν πέτυχε  γκολ στη νίκη με την Αρτάκη, ο Βαγγέλης Ανέστης ανέλαβε να βγάλει από τη δύσκολη θέση τους ροπαλοφόρους και με ένα εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του Μαυρούτσικου.

Το ματς κύλησε μέχρι τη λήξη του χωρίς να αλλάξει το σκορ, με τον Ηρακλή στο β' 45λεπτο  να είναι πολύ καλύτερος και να δημιουργεί φάσεις στην αντίπαλη εστία, χωρίς, όμως να ...βλέπει δίχτυα άλλη φορά.

Οι Ωρεοί πάλεψαν στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στην επανάληψη δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν την ομάδα των Ψαχνών, η οποία μετά τη νίκη της είναι ξανά σε θέση βολής από την πρωτοπόρο Αρτάκη.

Να σημειώσουμε ότι ο κ. Γουρνάς δεν είχε στη διάθεση του τον επιθετικό Νίκο Γαλούπη και τον μεσοαμυντικό Γιουκάι που αποβλήθηκε στον αγώνα της Κυριακής με τη Μακρυκάπα.

Από την πλευρά του ο Σάκης Μεθενίτης δεν είχε τον αρχηγό της ομάδας Παναγιώτη Μπακομήτρο, λόγω εργασίας και τον τιμωρημένο (με κόκκινη από το ματς με τον ΑΟΝΑ), Ανδρέα Μήτρου.

Διαιτήτευσε χωρίς προβλήματα ο Γιώργος Κασομούλης με βοηθούς τον Γιάννη Κελεπούρη και τον Γιώργο Κοντογιαννίδη.

ΑΟ ΩΡΕΩΝ (Θανάσης Γουρνάς): Δημ. Μαυρούτσικος, Τζαφεράι (85′ Καραπάνος), Καπλανάι, Κατσός, Τοουρφέ, Σταματονικολός, Μούστος, Ιω.-Φαν. Μαυρούτσικος, Ένεχ, Δημ. Αθανάσιου, Μπάλανος (60′ Ιω. Αθανάσιου).

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Θανάσης Μεθενίτης): Αρχόντακης, Ζουλιώτης, Σπανός, Παλαιολόγος, Ρεπετσάς, Τσολάκος, Καραχάλιος (88′ Δημ. Αγγελάτος), Γ. Αγγελάτος, Γιαντόμ (82′ Ντούμας), Ανέστης (63′ Σιαράπης), Γκάβαλης (53′ Σκριβάνος).

Επιστροφή