Αήττητος συνεχίζει ο Αμαρυνθιακός - Πέντε γκολ σε μισή ώρα και μετά ...σταμάτησαν στην Κάρυστο

Αήττητος συνεχίζει ο Αμαρυνθιακός - Πέντε γκολ σε μισή ώρα και μετά ...σταμάτησαν στην Κάρυστο
1 Απριλίου 2019, 23:30
A+ A-
Κέρδισαν και οι δυο, τον Αρη Αγιου Ιωάννη και το Δύστο, αντίστοιχα  - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ : Οι Κονίστρες ακόμη πιο κοντά στην παραμονή - Από το Νοέμβρη είχαν να νικήσουν εκτός τα Ζάρκα  

 

ΑΡΗΣ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ-ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ 0-2

Ο Αμαρυνθιακός συνεχίζει να προηγείται στο βαθμολογικό πίνακα του 3ου ομίλου της Β' κατηγορίας, παραμένει όμως και αήττητος μετά από 19 αγωνιστικές.

Τελευταίος του αντίπαλος ο ουραγός Αρης Αγίου Ιωάννη, ο οποίος δεν έχει κερδίσει ακόμη στο τρέχον πρωτάθλημα και φυσικά θα ήταν ...εκπληξάρα αν έχαναν οι πρωτοπόροι, ας έπαιζαν κι εκτός έδρας.

Πάντως, στο πρώτο 45λεπτο τα βρήκαν λίγο σκούρα από τους γηπεδούχους που κράτησαν ανέπαφη την εστία τους. Με τη σέντρα, όμως, του β' ημιχρόνου (46') ο 23χρονος Παναγιώτης-Θοδωρής Λιατύφης βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα με εκτέλεση φάουλ και στο 75' ο Αλέξανδρος Σταμέλος ...καθάρισε για το 0-2 αφού πρώτα ο τερματοφύλακας του Αρη, Καρκαλέτσης είχε αποκρούσει πέναλτι του Γιάννη Σταματάκου.

Ο Αμαρυνθιακός κέρδισε το ματς, αλλά έχασε για τον επόμενο αγώνα του με τη Σκύρο, τον Αντώνη Μυρτέζα, ο οποίος αποβλήθηκε με 2η κίτρινη στο ίδιο λεπτό (!).

Διαιτησία: Χριστίνα Κούκουρα, Ελένη Κοτταρά-Γιάννης Ντόβολης

ΑΡΗΣ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ: Δ. Καρκαλέτσης, Σ. Μακρύγιαννης, Μπράχο, Π. Ποδαράς, Κ. Μπιμπίκας, Π. Θεοδωρακόπουλος, Σ. Περήφανος, Μ. Μάλλιος, Σ. Παναγιάρης, Κ. Καρατζάς, Ν. Κοντός.

ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ (Χαράλ. Γεωργίου): Γ. Τζαβάρας, Ν. Αντωνίου, Π.-Θ.  Λιατύφης (75′ Α. Σεφερλής), Ν. Βελαέτης, Ν. Ξουρής, Χ. Λυμπέρης, Αντ. Μυρτέζα, Σελ. Μυρτέζα (26′ Δ. Κόλλιας), Αλ. Σταμέλος, Αλ. Κοντραζίου, Σπ. Κιμουλιάτης (54′ Ιω. Σταματάκος).

 

ΚΑΡΥΣΤΟΣ-ΔΥΣΤΟΣ 4-1

Η Κάρυστος ελπίζει τις επόμενες τρεις αγωνιστικές του πρωταθλήματος να ...στραβοπατήσει κάπου ο Αμαρυνθιακός για να τη φθάσει ή και να την περάσει.

Την Κυριακή παίζοντας με το Δύστο στο γήπεδό της κέρδισε 4-1, σε ένα ματς που όλα τα γκολ σημειώθηκαν στο πρώτο μισάωρο.

Μάλιστα, τρία για τη νικήτρια πέτυχε ένας παίκτης. Χατ τρικ έκανε ο 19χρονος Ζάνι (5', 8', 27') κι ένα ο Γιάννης Τζόκας (το παρθενικό του με την Κάρυστο) στο 13'. Για το Δύστο είχε μειώσει σε 3-1 ο αρχηγός του Παναγιώτης Ηλίας που έφθασε τα 13 γκολ και παραμένει πρώτος στη λίστα των σκόρερ του ομίλου.

Διαιτησία: Βελέντζας, Ποδαράς-Βαγγ. Ντόβολης.

ΑΟ ΚΑΡΥΣΤΟΥ (Γιώ. Τζόκας): Γ. Κότσαρης, Κ. Παπουτσής, Γ. Καραβολας (53' Β. Σαρλάνης), Α. Ματζώρος, Γ. Ρουκλιώτης, Ε. Μπιθικούκης, Κ. Τούρλας (76' Νταουτλάρι), Ι. Τζόκας, Ε. Ζάνι, Γ. Μπόκαρης (83' Τhaci), Κ. Ρουκλιώτης (60' Α. Φραγγής).

ΑΟ ΔΥΣΤΟΥ: Χ. Τζανουδάκης, Α. Τριανταφύλλου, Ε. Πέππας, Χ. Μαστροκώστας, Α. Πιλάτης, Γ. Πιλάτης, Γ. Πηλιχός, Π. Ηλίας, Ι. Μάλλιος, Β. Κιούσης, Δ. Μπόκαρης.

 

 

ΑΙΓΕΑΣ ΠΕΤΡΙΩΝ-ΚΟΝΙΣΤΡΕΣ 2-2

Τη μεγάλη ευκαιρία είχε ο Αιγέας να πιάσει, τουλάχιστο, βαθμολογικά την ομάδα των Κονιστρών, αλλά δεν τα κατάφερε και πλέον η δεύτερη είναι πιο κοντά στην παραμονή της και την επόμενη σεζόν στη Β' ΕΠΣΕ. Εχει, μάλιστα, και το πλεονέκτημα στην περίπτωση της ισοβαθμίας μεταξύ τους αφού έχει κερδίσει την ομάδα των Πετριών με 4-0 στον Α' γύρο.

Τα τελευταία ματς των δυο ομάδων είναι:

ΚΟΝΙΣΤΡΕΣ: Ζάρητρα (εντός), Δύστος (εντός), Νεοχώρι (εκτός).

ΑΙΓΕΑΣ:  Μαρμάρι (εκτός), Αμάρυνθο (εντός) και Σκύρο (εκτός).

Στον αγώνα μεταξύ τους δυο γκολ πέτυχε για τον Αιγέα ο 18χρονος Δημήτρης Καράβας (40': 1-0 και 56' 2-2) και δυο γκολ σημείωσε για τους φιλοξενούμενους ο Ντραγκότι (47': 1-1 και 54' 2-2). Ο παίκτης των Κονιστρών έχει πετύχει μέχρι τώρα 9 γκολ

 Διαιτησία: Καλαμάτας, Ντούρας-Κοτταρά.

ΑΙΓΕΑΣ ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΠΕΤΡΙΩΝ (Δημήτρης Νίκας): Γεραντώνης, Π. Δεμερτζής, Παπασταματίου, Ζήσης, Αρβανίτης, Παπαγεωργίου (79′ Λαθουράς), Καράβας, Κ. Βυργιώτης (Ι), Στ. Βυργιώτης, Γκόρος (52′ Μουλάς), Καβαλάρης (72′ Σ. Δεμερτζής).

ΑΟ ΚΟΝΙΣΤΡΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ (Τάσος Βέκιος): Αγγελόπουλος, Κολτσινάκου, Κατσής, Σ. Μούντριχας, Α. Μούντριχας, Κόκκος, Πίγκος, Σέγκος, Πόγκας, Ντραγκότι, Αγγελόπουλος (82′ Καραγιάννης).

 

 

ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ-ΖΑΡΗΤΡΑ 0-2

Τέσσερις μήνες είχε να νικήσει μακριά από την έδρα της η ομάδα των Ζαράκων (το Νεοχώρι 3-1, το Νοέμβριο) και το πέτυχε στον Αγιο Λουκά με γκολ που πέτυχαν ο Μαχιλάι (παρθενικό του γκολ) στο 65' και ο Θοδωρής Σπανός (90').

Διαιτησία: Μητρολιός, Καρράς-Μαρίνος.

ΑΟ ΑΓΙΟΥ ΛΟΥΚΑ (Γιώργος Μπόκαρης): Θαν. Τζανής, Αν. Ρέτσας, Αν. Τσάλλας (84′ Ι. Λάμπρου), Ν. Ξύγγης, Β. Καρατζάς, Αγγ. Μπάνος, Ν. Κιούσης, Αν. Μεταξάς, Ευ. Γιαννούλης, Δ. Μεταξάς, Δ. Δρίτσουλας (73′ Γ. Δεμερούτης).
 
ΑΟ ΖΑΡΗΤΡΑ: Στ. Καλλιοντζής, Γ. Χουχούμης, Χ. Μπουραντάς, Τσέλα, Δ. Λιώνης, Μαχιλάι, Δ. Αποστόλου, Αγκαλίου (69′ Ταφάνι), Θεοδ. Σπανός, Γ. Πέππας, Γ. Παναγιώτου (89′ Ν. Ελευθερίου).
 
 
 

 

 

 

Επιστροφή