ΠΡΑΤΣΟΛΗΣ: Ο λαός θα δώσει ηχηρή απάντηση στις εκλογές

ΠΡΑΤΣΟΛΗΣ: Ο λαός θα δώσει ηχηρή απάντηση στις εκλογές
24 Μαΐου 2019, 15:45
A+ A-
Ο βουλευτής Εύβοιας θεωρεί ότι η κυβέρνηση έχει λάβει μέτρα ανακούφισης του λαού.

Ο βουλευτής Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ Τάσος Πρατσόλης πήρε το λόγο στην Ολομέλεια της Βουλής για το νομοσχέδιο των 120 δόσεων και τόνισε ότι η κυβέρνηση έχει λάβει σημαντικά μέτρα ανακούφισης του λαού, τονίζοντας χαρακτηριστικά:

"Σήμερα κουβεντιάζουμε ένα νομοσχέδιο το οποίο περιέχει μόνο θετικά μέτρα και μάλιστα, θα έλεγα ότι είναι από τα καλύτερα νομοσχέδια που έχουμε ψηφίσει σε αυτήν τη Βουλή, αλλά και στα τελευταία 10 χρόνια.

Είναι η ρύθμιση των 120 δόσεων, που έρχεται να δώσει ανάσα αλλά και ελπίδα ξανά, σε 1.300.000 άτομα, ενώ εκτός από φυσικά πρόσωπα, αφορά και επιχειρήσεις , αλλά και οφειλές προς τους ΟΤΑ α’ βαθμού….

Με τις τροπολογίες, ακόμα, που κατατέθηκαν θεσπίζεται ως μόνιμο μέτρο και όχι ως εκλογικό επίδομα, όπως αρέσκεται να λέει η Αντιπολίτευση, η 13η σύνταξη και επανέρχεται ο μειωμένος ΦΠΑ στα είδη εστίασης στο 13% και στο 6% η ενέργεια, όπως η ΔΕΗ και το φυσικό αέριο."

Ο κ.Πρατσόλης ολοκλήρωσε την ομιλία του, επισημαίνοντας:

« Στόχος μας πάντα η ανάκτηση της αξιοπρέπειας και της δύναμής μας, αξίες για τις οποίες πάντοτε ως Έλληνες, ήμασταν περήφανοι. Γι’ αυτό, ο περήφανος αυτός λαός θα δώσει ηχηρή απάντηση στις 26 του Μάη και πολύ περισσότερο στις εθνικές εκλογές του Οκτώβρη.»

Επιστροφή