ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ 1-1: Σε ένα λεπτό και τα δυο γκολ από παίκτες ...μιας ομάδας

ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ 1-1: Σε ένα λεπτό και τα δυο γκολ από παίκτες ...μιας ομάδας
19 Οκτωβρίου 2019, 20:00
A+ A-
Το 0-1 με εξαιρετικό γκολ του Καράπα και το 1-1 έγινε με αυτογκόλ

Ισόπαλο 1-1 έληξε το ματς στο γήπεδο Αμαρύνθου ανάμεσα στον τοπικό Αμαρυνθιακό και το Αυλωνάρι. Τα δυο γκολ μπήκαν σε ένα λεπτό και από παίκτες της ίδιας ομάδας.

Στο 67′ ο 17χρονος Νίκος Καράπας (φωτό) πήρε την μπάλα, απέφυγε έναν αντίπαλο και με εξαιρετικό σουτ ...με τη μια άνοιξε το σκορ (0-1).

Με τη σέντρα έγινε ...γέμισμα στην περιοχή των φιλοξενούμενων κι ο Γιώργος Μαστροκώστας στην προσπάθειά του ν' αποκρούσει, με αυτογκόλ  ...ισοφάρισε  (1-1) για την Αμάρυνθο, η οποία μέχρι τώρα είχε ...πετύχει μόνο ένα γκολ κι αυτό με πέναλτι.

Το Αυλωνάρι που πήγε στη Βάθεια μόνο με 14 παίκτες, πήρε τον πρώτο του βαθμό εκτός έδρας, ενώ ο Αμαρυνθιακός παραμένει χωρίς νίκη στην επιστροφή του στο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας.

Ιστορικά οι δυο ομάδες είχαν να συναντηθούν στο πρωτάθλημα των μεγάλων από το 2010 με γηπεδούχο τον Αμαρυνθιακό που κέρδισε τότε με 3-2 τον ΑΟΑ, ενώ την περίοδο 2007-08 το ματς είχε λήξει ισόπαλο (1-1) με σκόρερ τον Χρήστο Κατσή από εκτέλεση φάουλ, αλλά και τον κορυφαίο σκόρερ Γιάννη Βογιατζή.

Διαιτησία: Φώτης, Ιωάννου-Κελεπούρης.

ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ (Μπάμπης Γεωργίου): Σακκής, Σ. Μυρτέζα, Μ. Καρλατήρας (72′ Αντωνίου), Λ. Καρλατήρας, Ξουρής, Λυμπέρης (87′ Χουχούμης), Βαγγ. Ρουμπής, Παριανός, Κιμουλιάτης, Αλεξίου (88′ Α. Σεφερλής), Κόλλιας (80′ Μάλλιος).

ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ (Βαγγέλης Ντόβολης): Αριστ. Κιούσης, Καράπας, Παππάς, Καρατζάς, Φωτιάς, Γ. Μαστροκώστας (85′ Βασ. Τσαλιαγκός), Καρλής (75′ Γ. Κοκκάλας), Πέππας, Μπράχα (91′ Γ. Κούκης), Ηλιόπουλος, Μανδράκας.

Επιστροφή