Ράλλυ Ευβοϊκού με τρεις ειδικές διαδρομές σε Ριτσώνα, Λουκίσια και Πλατανάκι

Ράλλυ Ευβοϊκού με τρεις ειδικές διαδρομές σε Ριτσώνα, Λουκίσια και Πλατανάκι
4 Οκτωβρίου 2018, 20:06
A+ A-
Το διοργανώνει η Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής.

Τα Ράλλυ επιστρέφουν μετά τη δεκαετία του 1980 στις φημισμένες ειδικές διαδρομές της ανατολικής Στερεάς - στα Λουκίσια, στο Πλατανάκι και στη Ριτσώνα!

Η Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής διοργανώνει την Κυριακή 7 Οκτωβρίου το Ράλλυ Ευβοϊκού, το οποίο προσμετρά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ασφάλτου, στο Κύπελλο Ράλλυ Ασφάλτου Νοτίου Ελλάδος και στο Ενιαίο Skoda Cup, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί τον 3ο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ Ασφάλτου Ιστορικών αυτοκινήτων.

Πρόκειται για μία μοναδική ευκαιρία, για αγωνιζόμενους και θεατές, να επιστρέψουν στις πλέον φημισμένες ειδικές διαδρομές της Βοιωτίας. Ο αγώνας θα αποτελέσει τον 5ο γύρο του Π.Π. Ράλλυ Ασφάλτου, τον 3ο γύρο του Π.Π. Ράλλυ Ασφάλτου Ιστορικών αυτοκινήτων και τον 4ο γύρο του Κυπέλλου Ράλλυ Ασφάλτου Νοτίου Ελλάδος, ενώ προσμετρά και στο Ενιαίο Skoda Cup.

​Το Ράλλυ Ευβοϊκού αποτελείται από την περίφημη ανάβαση Ριτσώνας, καθώς και τις ειδικές διαδρομές Λουκίσια και Πλατανάκι. Η ειδική της Ριτσώνας θα επαναληφθεί δύο φορές, ενώ τα Λουκίσια και το Πλατανάκι θα διεξαχθούν τρεις φορές - διαμορφώνοντας έναν αγώνα με τρία σκέλη και οκτώ ΕΔ συνολικού μήκους 75,27 χιλιομέτρων.

​Η εκκίνηση του Ράλλυ Ευβοϊκού θα δοθεί την Κυριακή 7 Οκτωβρίου στις 9:30 το πρωί από το Γενικό Λύκειο Δροσιάς στη Χαλκίδα, όπου θα φιλοξενηθεί και το Service Park του αγώνα.

Στις 6:30 το απόγευμα  της ίδιας ημέρας θα πραγματοποιηθεί ο τερματισμός και η απονομή των επάθλων στους νικητές, που θα γίνει στο Γυμνάσιο Δροσιάς.

Επιστροφή