Β ΕΠΣΕ (1ος ΟΜΙΛΟΣ): Η Αναγέννηση Μαντουδίου γλίτωσε το σοκ στην Κήρινθο με πέναλτι

29 Ιανουαρίου 2019, 00:40
A+ A-
ΑΚΟΜΗ: Ο Αρτεμισιακός κέρδισε τον Ακράτητο ...και τον Βαγγέλη Γιαννιό - Το Πήλι επέστρεψε στις νίκες στον Αγιο

Nέο στραβοπάτημα του Μαντουδίου στη γειτονική Κήρινθο έφερε ξανά την Ιστιαία στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του 1ου ομίλου της Β' ΕΠΣΕ, μια αγωνιστική πριν το ντέρμπι μεταξύ των δυο πρωτοπόρων .

Δείτε τι έγινε στα ματς της 14ης αγωνιστικής...

 

ΚΗΡΙΝΘΟΣ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ 1-1

Πάλι από γείτονα την ...πάτησε το Μαντούδι, που είχε έθει ισόπαλο 2-2 στο προηγούμενο  ματς εκτός έδρας με το Πήλι. Γλίτωσε μάλιστα και την ήττα από την Κήρινθο η οποία είχε χάσει και τα έξι προηγούμενα ματς που είχε δώσει, έχοντας φθάσει σε αρκετά δυσχερή βαθμολογική θέση.

Οι γηπεδούχοι, που θα κάνουν αγώνα για να μην υποβιβαστούν, ήταν αυτοί που προηγήθηκαν στο σκορ με παίκτη - αλλαγή. Ο Γιάννης Καστανιώτης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μπίλα στο 56', λίγα λεπτά μετά την είσοδό του στον αγώνα.

Αυτό το 1-0 το κράτησε μέχρι το δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, που το φιλόδοξο φέτος Μαντούδι κατάφερε να τσιμπήσει το βαθμό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ανδρέα Στεφανίδη, πρώτου σκόρερ της ομάδας με 12 γκολ.

Διαιτησία: Φώτης, Δούκας-Μαρίνος

ΑΕ ΚΗΡΙΝΘΟΥ (Ν. Θωμάς): Αλεξίου, Μόσχου, Εμμανουήλ, Γ. Βρέττος, Σεφέρης, Γρ. Βρέττος (47' Καστανιώτης), Τζανής (28' Γεωργοσόπουλος), Γ. Περήφανος (71' Σταματέλος), Ν. Περήφανος, Ραβανός, Τσούτσικας (68' Τριανταφύλλου).

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ: Γ. Μπίλας, Βούλγαρης, Πουλιπούλης, Τάρλας, Τσικτσίρης, Παπαδημητρίου, Μπαλατσός (62' Πριόνας), Δ. Δαρζέντας, Σακόβ, Στεφανίδης, Τσιβίκας

 

 

ΑΓΙΟΣ-ΕΡΜΗΣ ΠΗΛΙΟΥ 0-3

Από τις 9 Δεκεμβρίου (9η αγωνιστική) είχε να νικήσει (2-0 στην Κήρινθο) ο Ερμής και ξαναπήρε το τρίποντο πάλι εκτός έδρας με τον ουραγό Αγιο που δεν έχει κερδίσει ακόμη, έχει πάρει μέχρι τώρα μόλις ένα βαθμό και, όπως φαίνεται, ούτε ...με θαύμα δεν γλιτώνει την επιστροφή του στη Γ' ΕΠΣΕ.

Τα γκολ της ομάδας του Πηλίου στον Αγιο πέτυχαν ο Αναστάσιος Ανδρίτσος στο 43', ο Θανάσης Σοφρώνης (56') και ο κάπτεν στο ματς ατό Θανάσης Τσούρτης (71').

Διαιτησία: Κοντογιαννίδης, Κελεπούρης-Κασομούλης.

ΑΟ ΑΓΙΟΥ (Παναγ. Κολονιώτης): Μπουροδήμος, Αλμπάνης, Πρέντι, Νάτσιος (46' Ραχιώτης), Κυπραίος, Κυρ. Δημουλάκης, Γιαννής, Βασ. Δημουλάκης (80' Κατσαρής), Λάιος (61' Μίτριτς), Καλύβας, Νίκ. Δημητράνας (74' Δημ. Δημητράνας).

ΕΡΜΗΣ ΠΗΛΙΟΥ (Κων. Ζυγογιάννης): Αλεξανδρής, Μπαϊμπάκης (46' Λιάσκος), Τσουπεής (80' Παπαγεωργίου), Δασκαλόπουλος, Καρράς, Καμπούρης, Σοφρώνης, Τζαφέρος, Ανδρίτσος (75' Τζιβελέκης), Τσούρτης (75' Καναδιάς), Ραβανός

 

ΑΡΤΕΜΙΣΙΑΚΟΣ-ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ ΚΕΧΡΙΩΝ 1-0

Την πρώτη νίκη του το 2019 πέτυχε ο Αρτεμισιακός, αρκετά δύσκολα, αφού ...έπεσε πάνω στον τερματοφύλακα Βαγγέλη Γιαννιό του Ακράτητου που έκανε μια εξαιρετική εμφάνιση αποσοβώντας την παραβιάση της εστίας του αρκετές φορές. Ακόμη και πέναλτι απέκρουσε (το εκτέλεσε ο Λαβάς στο 89').

Το μοναδικό γκολ των νικητών σημείωσε ο Κώστας Αγγελόπουλος στο 40', ύστερα από ωραίο συνδυασμό από συμπαίκτες του και τελική πάσα σ' αυτόν από τον Στραφιώτη.

Στις καθυστερήσεις, πάντως, παραλίγο να φέρει το ματς στα ίσια, όταν ο Γιάννης Γιαννιός βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Παναγιωτόπουλο, αλλά αυτός δεν επέτρεψε να γίνει το 1-1.

Διαιτησία: Αντώνης Λιαγκάκης, Ελένη Καραβά-Διονύσης Παυλάτος.

ΑΡΤΕΜΙΣΙΑΚΟΣ: Παναγιωτόπουλος, Σάντης, Μεταξιώτης (79’ Ευσταθίου), Θαν. Ψύλλος (46’ Παπαδιώτης), Βασ. Ανέστης, Γαβριήλ, Στραφιώτης (88’ Βασιλικιώτης), Φατσής, Σταματάκης, Αντ. Γοργομάτης, Αγγελόπουλος (67’ Λαβάς).

ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ ΚΕΧΡΙΩΝ: Βαγγ. Γιαννιός, Αχματιώτης, Γιακουμάκης, Κοντάκης, Βασιλείου, Τσούπρος (52’ Λιάσκος), Σκοπελίτης (24’ Γ. Κοντογιάννης), Δούκας, Ιω. Γιαννιός, Λιατίφης (79’ Γιαννακάρας), Μαριζάς (24’ Μπαλούκος).

 

 

ΕΝΩΣΗ ΙΣΤΙΑΙΑΣ-ΟΠΑ ΑΙΔΗΨΟΥ 4-1: Σε γήπεδο ...βάλτο, συνέχισε το δρόμο της κορυφής


"Τέλειωσε" το ματς από το α' ημίχρονο. ...περισσότερα
 
 

ΕΥΒΟΙΚΟΣ ΓΟΥΒΩΝ-ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ 5-1: Είχε ...Χάρη που κάρφωνε την παλιά του ομάδα


Τρια γκολ ο Χάρης Βασιλείου που έφυγε το καλοκαίρι από τον Ταξιάρχη ...περισσότερα
 
 

Επιστροφή