ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

10 ιδέες για το πρώτο weekend του χρόνου

Θέατρα, Lives, Μιούζικαλ, χορός, ιδέες για να υποδεχτούμε το 2020 με τον καλύτερο τρόπο.

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Θέατρα, Lives, Μιούζικαλ, χορός, ιδέες για να υποδεχτούμε το 2020 με τον καλύτερο τρόπο.

Δημήτρης Μπάσης

Ο Δημήτρης Μπάσης, ένας από τους σημαντικότερους λαϊκούς τραγουδιστές της γενιάς του, ταξιδεύει, την Παρασκευή 3 Ιανουαρίου, για μια μοναδική συναυλία στο «Alot live». (Παρασκευή 3/1 Alot Live Αγ. Νάπα, 22.45)

Παπαδόπουλος - Γιοκαρίνης - Μηλιώκας - Ζιώγαλας

Τέσσερα νέα παιδιά ... κοντά στα 30...οι Γιοκαρίνης - Ζιώγαλας - Μηλιώκας- Λάκης Παπαδοπουλος ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα...μαζί τους τα πιο hot instrumental μουσικά τραγούδια...με μία ιστορία που εξελίσσεται ως εξής: Ή Γυριστρούλα Ευλαμπία που έγινε Σταρ του σινεμά, έβαλε ρούχα που πλύθηκαν μαζί και έχουνε γίνει ροζ, βάφει τις κουρτίνες στο χρώμα που μισούσες το σκάει με το νοσταλγό του ροκ εν ρολ, αλλάζει το όνομά της σε Βασιλική και είναι στο θάλαμο 9 για το καλό της ....τι θέλετε και την συνέχεια??? Επί της σκηνής... μαζί μας! (Παρασκευή 3/1 Πέραμα Λεμεσός, 22.30 & Σάββατο 4/1 Διαχρονική Μουσική Σκηνή, 22.30)

Andre Rieu: 70 Years Young

Ο André Rieu γιορτάζει τα γενέθλιά του και προσκαλεί το ακροατήριό του σε όλο τον κόσμο σε μια άκρως γιορτινή μετάδοση για την οποία επέλεξε σημαντικούς μουσικούς σταθμούς από τη λαμπρή καριέρα του. Μια μοναδική γιορτή, ένα απίστευτο ταξίδι σε όλο τον κόσμο και στις πιο εκπληκτικές συναυλίες του André Rieu, στη Βιέννη, στη Νέα Υόρκη, στο Άμστερταμ κ.ά. (Σάββατο 4 - Κυριακή 5/1 Ριάλτο 19.00 Κυρ. 15.00)

«Αλέξια: The Untold Story of Women in Jazz»

Η Αλέξια αποτίει φόρο τιμής και ερμηνεύει τις Μεγάλες γυναικείες Φωνές της Αμερικανικής Τζαζ - Nina Simone, Billie Holiday, Ella Fitzgerald, Felicia Sanders, Anita O'Day, Betty Carter, Abbey Lincoln κ. ά. μέσα από τα λιγότερο γνωστά τους τραγούδια, αναδεικνύοντας διά μέσω των μουσικών τους επιλογών, ποιες ήταν, τι ένοιωθαν για όσα συνέβαιναν γύρω τους στον κόσμο αλλά και στην προσωπική τους ζωή και πως επηρέασαν την κοινωνία διά μέσω του ακτιβισμού τον οποίον είχαν επιλέξει ως τρόπο ζωής. The Untold Story of Women in Jazz, πρόκειται επίσης να φωτίσει την Untold Story της ίδιας της Αλέξιας στη μέχρι σήμερα μουσική της πορεία. Αυτά τα τραγούδια είναι οι ιστορίες τους. (Σάββατο 4/1 Μουσική Σκηνή Red, 21.30)

Νίκος Μακρόπουλος

Ο γνωστός τραγουδιστής Νίκος Μακρόπουλος σε μια μοναδική εμφάνιση στο Lush Beach Bar στην Λάρνακα. (Κυριακή 5/1 Lush Beach Bar Λάρνακα, 22.00)

Κωνσταντίνος Αργυρός στο Pavilion

Το πρώτο Μαστίχομα του 2020 είναι γεγονός. Ξεκινάει με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, και τους μαστιχομένους Djs! (Κυριακή 5/1 Pavilion Λευκωσία, 19.00)

MIOYZIKAΛ

Cats

Το διαχρονικό μιούζικαλ αριστούργημα CATS του Andrew Lloyd Webber έρχεται στην Κύπρο για μία εβδομάδα μόνο αυτά τα Χριστούγεννα απευθείας από το Λονδίνο. Οι παραστάσεις θα συνοδεύονται ζωντανά από την Ορχήστρα Θεάτρου The West End. (Παρασκευή 3/1 20:00 Σάββατο 4/1 & Κυρ. 5/1 15:00 & 20:00 Παττίχειο Θέατρο Λεμεσού)

ΘΕΑΤΡΟ

«Βάφ'τα μαύρα αλά Κυπριακά»

H ξεκαρδιστική κωμωδία του Μιχάλη Ρέππα και του Θανάση Παπαθανασίου, προσαρμόζεται στην κυπριακή πραγματικότητα και έρχεται για να σας χαρίσει άφθονο γέλιο. (Παρασκευή 3- Kυριακή 5/1 Αμφιθεάτρο ΠΑΣΥΔΥ, 20.30)

«Η παγίδα» στο Θέατρο Διόνυσος

«Η παγίδα» του Ρομπέρ Τομά που ανεβαίνει σε μετάφραση Αντώνη Δωριάδη και σκηνοθεσία Χρήστου Γιάγκου. Η παγκύπρια πρώτη αναμένεται να δοθεί στο Θέατρο «Διόνυσος». (Παρασκευή 3 - Kυριακή 5/1 Θέατρο Διόνυσος Λευκωσία, 20.30)

ΧΟΡΟΣ

Coppélia

Το Θέατρο Ριάλτο αρχίζει τη νέα χρονιά, με μια παράσταση για όλη την οικογένεια. Παρουσιάζει σε μαγνητοσκοπημένη προβολή την υπέροχη και κωμική ιστορία της Coppélia, μια τρυφερή ιστορία αγάπης, που ανήκει στον πολύ μικρό και εκλεκτό κύκλο των μπαλέτων του 19ου αιώνα, που επέζησαν μέχρι σήμερα. Το κλασικό αυτό αριστούργημα ανεβαίνει από το Royal Ballet σε χορογραφία Ninette de Valois και μουσική Léo Delibes. To σκηνικό του Osbert Lancaster ζωντανεύει ένα πολύχρωμο παραμύθι για όλη την οικογένεια. Την ορχήστρα του Royal Opera House διευθύνει ο Barry Wordsworth (Παρασκευή 3/1 Θέατρο Ριάλτο Λεμεσός, 19.00).

Πηγή: WIZ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Έξοδος: Τελευταία Ενημέρωση