MARKET NEWS

Η χριστουγεννιάτικη σεζόν Viktor&Rolf Ballet μόλις ξεκίνησε.

Θέλοντας να μεταδώσουν φέτος το πνεύμα των Χριστουγέννων, οι καλλιτέχνες της μόδας Viktor Horsting και Rolf Snoeren αποτίουν φόρο τιμής στη συλλογή Bells.

Εμπνευσμένοι από την επίδειξη μόδας A/W 2000, στην οποία χιλιάδες καμπανάκια είχαν κεντηθεί στο ύφασμα κάθε δημιουργίας υψηλής ραπτικής, οι σχεδιαστές παρουσιάζουν συλλεκτικές συσκευασίες αρωμάτων, προτάσεις χριστουγεννιάτικων δώρων και μια εορταστική ταινία μπαλέτου για τα Χριστούγεννα του 2018 υπό τον ήχο γιορτινών κουδουνισμάτων.

“Wonders introducing the Fragrance:” Οι εκδόσεις Limited Edition 2018

Πολυτελείς φιόγκοι και ασημένια καμπανάκια ντύνουν τα αρώματα των Viktor&Rolf με τα θαύματα των Χριστουγέννων.

  • Το εμβληματικό Flowerbomb: η λουλουδάτη και ανατολίτικη έκρηξη των Viktor&Rolf τραβά όλα τα βλέμματα με έναν Haute Couture φιόγκο από γυαλιστερές ροζ κορδέλες grosgrain, στολισμένο με τρία ασημί-ροζ καμπανάκια.
  • Bonbon: το πιο λαχταριστό άρωμα των Viktor&Rolf γίνεται ακόμα πιο κομψό με έναν πολύτιμο ασημί και ροζ φιόγκο με τρία ασημί-ροζ καμπανάκια.

“Oh what joy:” The Wonder Bells Gifts

Υπερμεγέθη και θεατρικά, τα χριστουγεννιάτικα σετ δώρου διατίθενται μέσα σε νεσεσέρ σε σχήμα καμπάνας, περίτεχνα διακοσμημένα με γυαλιστερούς ροζ φιόγκους, καμπανάκια και μεταλλιζέ φύλλα γκι.

"The Wonder Bells Ballet:" Η Χριστουγεννιάτικη Ταινία

Πιστή στο μαγικό όραμα του ανατρεπτικού διδύμου, η ταινία The Wonder Bells Ballet εξυμνεί το γιορτινό συμβολισμό που έχουν τα καμπανάκια και ο ήχος τους, σε συνδυασμό με ένα άλλο χαρακτηριστικό στοιχείο του Οίκου και των Χριστουγέννων, το φιόγκο των Viktor&Rolf. Αυτό το έμβλημα του οίκου, που είναι ενσωματωμένο στο DNA των Haute Couture δημιουργιών των Viktor&Rolf και συμβολίζει τα χριστουγεννιάτικα δώρα, ζωντανεύει χορεύοντας μπαλέτο στη χριστουγεννιάτικη ταινία. Μαγικά, θεατρικά και εντυπωσιακά, τα χαρμόσυνα κουδουνίσματα δημιουργούν την ιδανική ατμόσφαιρα. Μια χορογραφία με φιόγκους παρουσιάζει τρία θαύματα, τα κορυφαία αρώματα των Viktor&Rolf: Πρώτα αποκαλύπτεται το Flowerbomb πίσω από έναν πέπλο συγχρονισμένων πετάλων. Ακολουθεί το Bonbon που ξετυλίγεται μέσα από στριφογυριστές κορδέλες και, τέλος, παρουσιάζεται το Spicebomb που αποτελεί το κέντρο ενός ξεχωριστού corps de ballet. Περιμένοντας τον τελευταίο φιόγκο, εμφανίζεται το δίδυμο των σχεδιαστών, για να συγχαρεί τους χορευτές. Εκλεπτυσμένη, γιορτινή και παιχνιδιάρικη, η χριστουγεννιάτικη σεζόν Viktor&Rolf Ballet μόλις ξεκίνησε.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!