GOSSIP

Θρήνος για την Κορίνα Τσοπέη - Έφυγε από τη ζωή ο αδελφός της

Η πρώην Μις Υφήλιος, θρηνεί το θάνατο του αδελφού της. Ο πολυαγαπημένος αδελφός της Κορίνας Τσοπέη «έφυγε» χθες από τη ζωή, έπειτα από πολύμηνη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Δεν έχει περάσει ενάμισης μήνας από όταν η Μις Υφήλιος 1964, με δάκρυα στα μάτια εκμυστηρευόταν στην εφημερίδα Espresso και τον Νίκο Νικόλιζα, τις δύσκολες στιγμές που έζησε με την αρρώστια του αδερφού της, συγκλονίζοντας με τα λόγια της.

Η ίδια είχε πει τότε: «Το Γολγοθά που περνάω τώρα με τον αδερφό μου Βασίλη, τον έχω περάσει και με τον μπαμπά μου αλλά και με τον άντρα μου. Είναι σαν να βλέπω το ίδιο δράμα εις διπλούν. Δυστυχώς, έχει φτάσει σε ένα σημείο χωρίς γυρισμό. Και αυτό που με κάνει να κλαίω νύχτα μέρα είναι ότι πονάει σε όλο του το σώμα.»

Μάλιστα είχε έρθει στην Ελλάδα τα Χριστούγεννα προκειμένου να περάσει τις τελευταίες γιορτές μαζί με τον αδερφό της και να τον δει για τελευταία φορά.

Στη συνέχεια η Κορίνα Τσοπέη επέστρεψε στο σπίτι της στο Λος Άντζελες, όπου ζει μόνιμα, ενώ πάντα είχε την ελπίδα πως ο αδερφός της θα σωθεί από ένα θαύμα.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!