ΖΩΔΙΑ

Και όμως υπάρχουν τρία ζώδια που... μισούν την Άνοιξη

Οι περισσότεροι λατρεύουν την Άνοιξη και απολαμβάνουν τις πρώτες λιακάδες μετά τη βαρυχειμωνιά και χαίρονται που  φύση αναγεννιέται και ανθίζει. Υπάρχουν όμως και κάποιοι που μισούν την Άνοιξη.

Πολλοί μισούν την Άνοιξη, επειδή ταλαιπωρούνται από αλλεργίες, ωστόσο σύμφωνα με την αστρολογία, μπορεί το ζώδιό σου να φταίει πως δεν συμμερίζεσαι την λατρεία όλων για αυτή την εποχή, αφού όπως διαβάσαμε στο marieclaire.gr, υπάρχουν τρία ζώδια, που αυτή την εποχή δεν τρελαίνονται κιόλας από τη χαρά τους, αφού είτε προτιμούν το χειμώνα ή είναι λάτρεις του καλοκαιριού.

Tαύρος

Παρόλο που είναι γεννημένος την Άνοιξη δεν του αρέσει επειδή φτερνίζεται συνεχώς και έχει συνήθως αλλεργία στις κάμπιες και στη γύρη. Ο μεγαλύτερος εφιάλτης του είναι το Μαγιάτικο στεφάνι, ειλικρινά θα προτιμούσε ένα ακάνθινο να ξεμπερδεύει.

Λέων

Η μοναδική εποχή που αξίζει τον κόπο είναι το Καλοκαίρι, όλα τα υπόλοιπα είναι συμβιβασμοί. Η Άνοιξη για το Λέοντα αντιπροσωπεύει τη μετριότητα, ούτε ζέστη, ούτε κρύο, και δεν έχει χειρότερο από αυτό.

Τοξότης

Eίναι παιδί του Χειμώνα. Σιχαίνεται το να ζεσταίνεται το πρωί και να κρυώνει το βράδυ, να είναι κατάλευκος με το σορτσάκι και να σκάει με το φούτερ.Έχει βρει λύση στο πρόβλημά του ταξιδεύοντας σε χώρες που δεν είναι Άνοιξη όταν βρίσκεται εκεί.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!