GOSSIP

O σύζυγος της Salma Hayek έκανε μια μεγάλη δωρεά για την Παναγία των Παρισίων

Η χολιγουντιανή σταρ με καταγωγή από το Μεξικό Salma Hayek, από το 2009 είναι παντρεμένη με το Γάλλο μεγιστάνα François-Henri Pinault . Και τώρα το διάσημο ζευγάρι έκανε μια πολύ γενναιόδωρη χρηματική προσφορά για την αποκατάσταση των ζη,ιών που προκάλεσε η πυρκαγιά στην Παναγία των Παρισίων.

Η είδηση της μεγάλης καταστροφής που προκάλεσε η πυρκαγιά σε ένα από τα πιο εμβληματικά κτίρια του Παρισιού κάνει το γύρο του κόσμου και σκορπά θλίψη.

Και τώρα ο σύζυγος της Hayek και Γάλλος μεγιστάνας δεσμεύτηκε πριν από λίγες ώρες να δωρίσει το αστρονομικό ποσό των 100 εκατομμυρίων δολαρίων για τις εργασίες επισκευής και ανοικοδόμησης του εμβληματικού ναού της Παναγίας των Παρισίων.

Είναι ένας από τους πρώτους που έσπευσαν να προσφέρουν οικονομική βοήθεια μετά τη δήλωση του Γάλλου Προέδρου πως όλοι μαζί οι Γάλλοι θα ξαναχτίσουν τον ιστορικό ναό.
Η ίδια η Hayek δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία από το φλεγόμενο ιστορικό κτίριο και δήλωσε την αγάπη που νιώθει για το Παρίσι και το πόσο σοκαρίστηκε και στεναχωρέθηκε με αυτό που είδε να συμβαίνει στη Notre-Dame.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!