ΖΩΔΙΑ

Υπάρχουν 4 ζώδια που όταν κάνεις σχέση μαζί τους πιθανά να... παχύνεις!

Τα συγκεκριμένα τέσσερα ζώδια, έχουν κάποιες συνήθειες που σχετίζονται με το φαγητό, που δύσκολα τις αλλάζουν, οπότε αν κάνεις ερωτικό δεσμό μαζί τους, μοιραία τις ακολουθείς και εσύ και πριν το καταλάβεις η ζυγαριά αρχίζει να ανεβαίνει.

Φυσικά, αν εσύ δεν φροντίζεις να συγκρατείς τον εαυτό σου και να ακολουθείς μια σωστή διατροφή και να γυμνάζεσαι, δεν σου φταίει το ζώδιο του συντρόφου σου που πήρες παραπανίσια κιλά, αλλά σύμφωνα με άρθρο του astrology.gr,  έτσι και κάνεις σχέση με αυτά τα ζώδια, δεν είναι διόλου απίθανο στην πορεία της σχέσης να πάρεις κάποια κιλά.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος λατρεύει το φαγητό. Το έχει θεό στην ζωή του. Έτσι και δεν τρώει καλά ή αρκετά είναι δυστυχισμένος. Ε, τι παραπάνω θέλεις να σου πούμε; Ετοιμάσου για μεγάλες μερίδες, άφθονο φαγητό όπου κι αν πάτε και εννοείται ότι για τον Ταύρο δεν μετράει μόνο η ποσότητα, αλλά και η ποιότητα.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έτσι και έχεις μπλέξει με Καρκίνο, έχεις καταλάβει ήδη το πόσο του αρέσει να κάθεται στο σπίτι, να μαγειρεύει και να καλεί όλη την οικογένεια για να φάνε μαζί. Είναι ιεροτελεστία για εκείνον το φαγητό. Το θέλει ποιοτικό, καλομαγειρεμένο και... μπόλικο

ΖΥΓΟΣ

Δεν θα αφήσετε εστιατόριο για εστιατόριο. Θα δοκιμάσετε μαζί όλες τις κουζίνες. Θα πάτε στα καλύτερα μέρη και ο ουρανίσκος σας δεν θα σταματά να... γεύεται. Σε αντίθεση με τον Ταύρο και τον Καρκίνο, ο Ζυγός, δεν έχει τόσο θέμα με το ποιοτικό φαγητό. Θα φάτε και «βρώμικα» και αρκετά junk foods.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το ζώδιο αυτό έχει η αλήθεια είναι μια μεγάλη τάση να παίρνει εύκολα κιλά. Ο Δίας, που είναι και ο κυβερνήτης του, δεν του δίνει μόνο τύχη, του δίνει και μια μεγάλη όρεξη για φαγητό. Ετοιμάσου λοιπόν με Τοξότη στο πλευρό σου, να φας όσα δεν είχες φάει όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!