ΖΩΔΙΑ

H Νεα Σελήνη της ερχόμενης Δευτέρας θα είναι "εκρηκτική" για όλα τα ζώδια

Ανατροπές, αναταραχές, κακοτυχία και πολλά άλλα αναμένεται να φέρει η Νέα Σελήνη του Οκτωβρίου που θα κάνει την εμφάνισή της στις 28 Οκτωβρίου και κανένα ζώδιο δεν θα μείνει ανεπηρέαστο, αλλά κάποια ζώδια θα νιώσουν πολύ έντονη την επιρροή αυτής της "εκρηκτικής" Νέας Σελήνης.

Από αυτή την Δευτέρα 28 Οκτωβρίου όπου πραγματοποιείται η «εκρηκτική»  Νέα Σελήνη του Οκτωβρίου, αυτή την φορά από το ζώδιο του Σκορπιού και πιο συγκεκριμένα από την 4.25’ του ζωδίου. Στο φαινόμενο αυτό παρατηρούμε την συμμετοχή του Ουρανού από τον Ταύρο, που σχηματίζει όψη αντίθεση με τα Φώτα (Ήλιο – Σελήνη), ενώ ο παραδοσιακός κυβερνήτης του Σκορπιού, ο Άρης βρίσκεται σε όψη τετραγώνου με τον σκληρό, «τιμωρό» Κρόνο από τον Αιγόκερω και σε όψη χιαστί με τον «ουτοπικό» Ποσειδώνα.

Λέξεις Κλειδιά Νέας Σελήνης: Ανατροπή, Ακρότητα, Αναταραχές, Επαναστατικότητα, Ανατροπές,  Φυσικά Φαινόμενα/Καταστροφές,  Βίαια γεγονότα, Αιφνιδιασμοί, Πολεμική Διάθεση, Ρήξη, Δοκιμασία, Αστάθεια, Αισθηματικές και Οικονομικές απώλειες, Ασθενικότητα, Ζημιές, Κακοτυχία, Σύγχυση, Εμπόδια, Επιμονή, Πείσμα, Πάθος, Αναγέννηση.

Ποιοι επηρεάζονται:  Τα Ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) του 1ου δεκαημέρου μα πιο συγκεκριμένα όσοι έχουν γεννηθεί κοντά στις 25 Απριλίου, 27 Ιουλίου, 27 Οκτωβρίου, 24 Ιανουαρίου.  Επιρροή όμως δέχονται και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες, ωροσκόπο ή μεσουράνημα κοντά στην 4η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Με αυτό το φεγγάρι, ισχυρό προβληματισμό και δοκιμασία δέχονται και οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του 2ου δεκαημέρου και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες , ωροσκόπο ή μεσουράνημα κοντά στην 15η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Πόσο διαρκεί η επιρροή της Νέας Σελήνης:  Τα γεγονότα κορυφώνονται ως τις 12/11 που πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ταύρου  και δίνεται μία τελική μορφή στις 26/11 που πραγματοποιείται η επόμενη Νέα Σελήνη.

Σε αναμέτρηση με τα πάθη, τα λάθη και τους φόβους

Κάθε νέο ξεκίνημα, δηλώνει ότι πρώτα έχει υπάρξει μία περίοδος “λήξης” ή ολοκλήρωσης, πόσο μάλλον σε αυτό το μήνα όπου η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο ζώδιο του Σκορπιού (στο ζώδιο που η Σελήνη βρίσκεται στην πτώση της).  Λέγοντας “Σελήνη σε πτώση” εννοούμε ότι η Σελήνη βρίσκεται σε ένα ζώδιο που δεν μπορεί να εξωτερικεύσει θετικά τις ιδιότητές της, που είναι στην ουσία το “συναίσθημα”! Η Σελήνη από τον Σκορπιό είναι καχύποπτη, επιφυλακτική και έχει τα πάθη της, τα οποία κρατά καλά φυλαγμένα μέσα της, αδυνατώντας να τα αναγνωρίσει! Βρίσκεται σε μία συνεχή διαδικασία ελέγχου, χειραγώγησης και επιβολής η οποία εκφράζεται υποσυνείδητα, εκδηλώνεται σκληρά, επιθετικά πολλές φορές και αυτοκαταστροφικά και στην ουσία προέρχεται από το Φόβο (ιδιαίτερα της Απώλειας). Εκτός από τον Ήλιο και την Σελήνη που κινούνται στο ζώδιο του Σκορπιού, μαζί συμπορεύονται ο Ερμής (ο οποίος είναι σε σκιά) αλλά και η Αφροδίτη (σε αδυναμία από αυτή την θέση).  Αυτό το διάστημα λοιπόν , σκέψεις, συναισθήματα και επιθυμίες έχουν χαρακτήρα μυστικό, παρασκηνιακό, κρυφό, αλλά και δυσνόητο. Βυθιζόμαστε στα κρυφά και σκοτεινά μονοπάτια της ψυχής μας, αναγνωρίζοντας πάθη, λάθη, αδυναμίες, φόβους  και καλά κρυμμένα μυστικά τα οποία  βγαίνουν τώρα στην επιφάνεια, προκαλώντας  έντονο αναβρασμό, εσωτερική αναταραχή, πόνο και δοκιμασία όμως αυτός είναι και ο μοναδικός τρόπος για να τα «ξορκίσουμε» και να γυρίσουμε μπροστά μας μία νέα σελίδα…

Οι εξελίξεις της Νέας Σελήνης

Εκτός από την ψυχολογική επιρροή αυτού του Φεγγαριού, το διάστημα αυτό θα υπάρξουν και επιβαρυντικά γεγονότα που θα ασκήσουν δύσκολη επιρροή τόσο σε συλλογικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Ας δούμε λοιπόν συνοπτικά τις τάσεις αυτού του Φεγγαριού:

Τρομοκρατικές Επιθέσεις
Εμπόλεμο Κλίμα
Σκληρές Μάχες εξουσίας (κόντρες, αντιπαραθέσεις, μάχες συμφερόντων)
Προβλήματα με το Νόμο
Ακραίες και σκληρές ανθρώπινες συμπεριφορές
Ξαφνικά γεγονότα που διαταράσσουν   την σταθερότητα και την ασφάλεια
Αποκαλύψεις «φωτιά» που θα φέρουν τον κλονισμό εμπιστοσύνης στις ανθρώπινες σχέσεις
Ξαφνικοί Επίπονοι Χωρισμοί / διασπάσεις σχέσεων / Απώλειες
Οικονομικές απώλειες (προσοχή δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για επενδύσεις ή ρίσκα)
Αδύναμη φυσική κατάσταση / ροπή προς ασθενικότητα / προσοχή σε ατυχήματα
Τα αρνητικά ένστικτα βγαίνουν στην επιφάνεια
Ισχυρά εμπόδια προς την υλοποίηση σχεδίων
Διλήμματα, συγχύσεις, Οργή, θυμός, ένταση, εκδικητικές συμπεριφορές
Ενάρξεις που θα έχουν αστάθειες και θα είναι σύντομες σε διάρκεια
Έλλειψη κατανόησης και δημιουργία παρεξηγήσεων

Κάθε αρχή και δύσκολη;

Όλα τα παραπάνω στοιχεία μας προϊδεάζουν ότι οι 15 ημέρες που ανοίγονται μπροστά μας από την 28η Οκτωβρίου και έπειτα είναι δύσκολες και δοκιμαστικές. Η επιρροή αυτού του Φεγγαριού θα είναι διάχυτη γύρω μας, ακόμα και αν δεν δεχόμαστε άμεση επιρροή από τη Νέα Σελήνη του  μήνα. Η επιείκεια, η ανοχή, η υπομονή και η αυτοσυγκράτηση μπορούν πραγματικά να σταθούν οι αρετές εκείνες που θα μας ενδυναμώσουν για να αντιμετωπίσουμε αυτό το δύσκολο στάδιο.  Πολλοί φόβοι επιβεβαιώνονται προκαλώντας αναταραχή αλλά και την αδυναμία να διαχειριστούμε κάποιες καταστάσεις…. Ίσως όμως το μήνυμα που μας δίνεται αυτό το διάστημα είναι ότι   κάθε νέο ξεκίνημα, δηλώνει ότι πρώτα έχει υπάρξει μία περίοδος “λήξης” ή ολοκλήρωσης…και αυτή η λήξη / ολοκλήρωση μπορεί να προκύπτει με τρόπο ακραίο ή εκκεντρικό,  στην ουσία όμως έρχεται για να κλονίσει τα θεμέλια σε ότι συντηρούσαμε έως τώρα από φόβο, ανασφάλεια, αδυναμία, συνήθεια ή και πείσμα ….

Πώς θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη Οκτωβρίου τα 12 Ζώδια;


Κριός

Μεγάλες αστάθειες θα παρουσιαστούν στα οικονομικά σου, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σου.  Υποχρεώσεις προς τρίτους (δάνεια, τράπεζες, φορολογικά, κληρονομικά) γίνονται τώρα εστία έντασης, άγχους αλλά και αιφνιδιασμού, γιατί αλλιώς μπορεί να υπολόγιζες κάποιες καταστάσεις και αλλιώς να σου έρχονται.  Κυριαρχεί η ανασφάλεια για τις οικονομικές σου υποθέσεις, ενώ θα χρειαστεί να μετριάσεις την διάθεση σου για ρίσκο ή επένδυση. Από την άλλη πλευρά, συμβαίνουν γεγονότα που σε οδηγούν σε επαναξιολογήσεις και συναισθηματικές. Ξαφνικές αποκαλύψεις που αφορούν το παρελθόν σου, διαταράσσουν για τα καλά το αίσθημα της ασφάλειας και της σιγουριάς.  Αν είσαι Κριός του 2ου δεκαημέρου, υπάρχουν αντιδράσεις, λήξεις, επίπονες δοκιμασίες σε σχέσεις και σε συνεργασίες.  Φρενάρονται κάποιοι στόχοι σου και το γεγονός αυτό σου προκαλεί θυμό και εκνευρισμό.

 Ταύρος

Η Νέα Σελήνη του μήνα, από το διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σου, τον Σκορπιό φέρνει ένα κύμα έντασης και ανατροπής στον τομέα των σχέσεών σου. Οι νέες ενάρξεις που γίνονται τώρα σε ωθούν να κάνεις αλλαγές στον τρόπο που συνδεόσουν ως σήμερα με κάποιους ανθρώπους του σταθερού σου περιβάλλοντος. Ξαφνικές αποκαλύψεις, δυναμικά γεγονότα, συνειδητοποιήσεις και απρόσμενες εξελίξεις προκαλούν διάσπαση στις σχέσεις σου.  Σε αυτό το ταραχώδες διάστημα, είναι σαν να βρίσκεσαι σε μία περίοδο «αφύπνισης» όπου σταδιακά συνειδητοποιείς ότι αυτό που σε κάλυπτε μέχρι χτες στις σχέσεις σου, πλέον δεν σου είναι επαρκές. Το έντονο στρες για ζητήματα που αφορούν την εργασία, ή και την φυσική κατάσταση οικείων προσώπων είναι μέσα στο «μενού» αυτού του φεγγαριού για σένα που έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο.

Δίδυμος

Η Νέα Σελήνη του μήνα εγκαινιάζει έναν νέο κύκλο που φέρνει αλλαγές στους ρυθμούς της καθημερινότητας και της εργασίας σου.  Το πρόγραμμά σου αναταράσσεται, αναλαμβάνεις νέα καθήκοντα τα οποία σε αποδιοργανώνουν, αλλάζεις τον τρόπο που εργαζόσουν μέχρι σήμερα ή κυριαρχεί αναβρασμός στον εργασιακό τομέα που σε εξαντλεί με κάθε τρόπο! Ζητήματα που αφορούν την φυσική σου κατάσταση δεν πρέπει να τα αμελήσεις, ενώ καλό είναι να φροντίσεις περισσότερο για την διατροφή, την άσκηση και την ξεκούραση σου! Προβλήματα με το κατοικίδιο είναι πολύ πιθανό να προκαλέσουν ένταση και ταραχή.  Θα χρειαστεί να μετριάσεις την υπερβολή και να ακολουθήσεις ένα πιο μελετημένο πλάνο δράσης. Οι πιέσεις στα οικονομικά αφορούν εσένα που έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκάημερο.

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη του μήνα, πραγματοποιείται στον 5ο Ηλιακό σου Οίκο, δίνοντας το μήνυμα ότι τα νέα ξεκινήματα που γίνονται τώρα αφορούν τον τομέα του έρωτα, του παιδιού, των δημιουργικών σχεδίων. Για σένα που έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σου, η Νέα Σελήνη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως «αρνητική» , απεναντίας θα δώσει την έκπληξη και τον αιφνιδιασμό για τους τομείς που αναφέρονται παραπάνω … Μπορεί να υπάρξει ένας ξαφνικός νέος έρωτας, μία αιφνίδια ερωτική έκπληξη που θα σε συναρπάσει, καλό είναι ωστόσο να κρατάς μικρό καλάθι, γιατί δεν θα έχει την σταθερή πορεία που μπορεί να ήθελες.  Ακόμα και τα δημιουργικά σχέδια που θα ξυπνήσουν αυτό τον καιρό την έμπνευση και την χαρά, θα διακρίνονται από αστάθεια.  Το νέο φεγγάρι του μήνα όμως, θα προβληματίσει πολύ περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Συγκρούσεις στο σπίτι, στην οικογένεια και στις διαπροσωπικές σχέσεις,  ή γεγονότα που διαταράσσουν την συναισθηματική ασφάλεια, γίνονται τώρα πηγή πίκρας και απογοήτευσης.

Λέων

Αρκετά «προκλητική» αναμένεται να είναι η Νέα Σελήνη του Οκτωβρίου για το δικό σου ζώδιο αγαπητέ μου Λέοντα. Με αυτό το φεγγάρι διαταράσσεται το αίσθημα της ασφάλειας, της σταθερότητας και της σιγουριάς, για προσωπικές, οικείες υποθέσεις.  Το διάστημα αυτό προκύπτουν ξαφνικά γεγονότα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, το ακίνητο ενώ είναι πολύ πιθανό να αναγκαστείς από τις συνθήκες να κάνεις και κάποια χωροταξική αλλαγή (σε σπίτι ή σε επαγγελματικό χώρο). Προβλήματα ακίνητης οικογενειακής περιουσίας, αναποδιές στο σπίτι ή και ενδοοικογενειακές συγκρούσεις είναι μερικά από τα τινά αυτού του φεγγαριού. Η επιρροή του όμως, θα είναι ιδιαίτερα αισθητή σε ψυχολογικό υπόβαθρο, αφού αυτή η εποχή σε καλεί να απελευθερωθείς συναισθηματικά, από κάθε τι που μπορεί να θεωρούσες ως σήμερα ότι διατηρούσες σταθερά τον έλεγχο. Αλλάζουν σταδιακά οι ανάγκες , οι επιθυμίες σου και αλλάζουν οι βάσεις που είχες ως σήμερα. Αν έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο, δείξε προσοχή στις μετακινήσεις / στο όχημα και κάνε καλή διαχείριση του χρόνου σου, προκειμένου να αντιμετωπίσεις τις στρεσογόνες μέρες που ακολουθούν.

Παρθένος

Με τη Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Σκορπιού, βρίσκεσαι  σε επικοινωνιακή εγρήγορση, όμως είναι απαραίτητο να δείξεις αυτοσυγκράτηση και να διαχειριστείς με «μαεστρία» τις επικοινωνίες σου. Ξαφνικές ειδήσεις σου  προκαλούν ένταση και σου αλλάζουν τα δεδομένα. Αποκαλύψεις σε κουτσομπολιά, μυστικά, ίντριγκες γίνονται η αιτία έντασης. Δεν λείπει ωστόσο και η δική σου  ακατανίκητη επιθυμία να κρίνεις, να μιλήσεις, να αποφασίσεις  εδώ και τώρα επιβάλλοντας πολλές φορές τους όρους και τους κανόνες σου.  Συμφωνίες που τώρα θα υπογραφούν δεν θα έχουν μεγάλη διάρκεια. Δείξε προσοχή στην οδήγηση , στο μεταφορικό μέσο,  απόφυγε τις συγκρούσεις με αδέρφια ή γείτονες και μην πάρεις τώρα μία παρορμητική απόφαση την οποία δεν έχεις καλά σχεδιάσει.  Αποστασιοποιήσου  τις στιγμές που νιώθεις  ότι δεν μπορείς  να συγκρατήσεις τα λόγια σου. Αξιοποίησε  αυτό το διάστημα τις ξαφνικές αναλαμπές ιδεών.

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη του μήνα σου  προκαλεί μεγάλη ανασφάλεια τόσο συναισθηματική όσο και οικονομική. Προκύπτουν τώρα ξαφνικές υποχρεώσεις που διαταράσσουν την ισορροπία στα οικονομικά και σε βγάζουν εκτός προγράμματος. Δεν είναι το κατάλληλο διάστημα για να επενδύσεις χρήματα, ή για να κάνεις κάποια αγορά.  Η οικονομική αστάθεια, ή ο ξαφνικός περιορισμός του εισοδήματος θα αποτελέσει αυτό το διάστημα πηγή έντονου άγχους. Καλό είναι να πραγματοποιήσεις καλή διαχείριση, περιορίζοντας περιττά έξοδα και δείχνοντας παραπάνω καχυποψία σε οικονομικές προτάσεις / δοσοληψίες.  Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου, θα υπάρξει πιέσεις, προκλήσεις και προβλήματα διαπροσωπικά και οικογενειακά που θα προκαλέσουν θυμό, ένταση αλλά και απογοήτευση.

Σκορπιός

Διανύεις  την περίοδο των γενεθλίων σου  και η Νέα Σελήνη από το ζώδιο σου, σου  δίνει το μήνυμα ότι έχει έρθει η ώρα να κάνεις αλλαγές στη ζωή σου, αλλαγές που μπορεί να μην τις είχες στο πρόγραμμα, αλλά επιβάλλονται για να απελευθερωθείς από κάθε τι σαθρό.  Η περίοδος που ανοίγεται μπροστά σου σε αιφνιδιάζει με τα ξαφνικά γεγονότα της, τις ανατροπές της, τις ξαφνικές εναλλαγές και τις διασπάσεις στις σχέσεις σου… Μέσα σε όλο αυτό το ακραίο πολλές φορές κλίμα, συνειδητοποιείς βαθύτερες αλήθειες που μέχρι τώρα μπορεί να αγνοούσες, να έκρυβες ή να μην ήθελες να αποδεχτείς.  Οι συνθήκες σε αναγκάζουν να αντιμετωπίσεις φόβους, πάθη, λάθη και να οδηγηθείς στην δική σου εσωτερική αλλαγή.  Άνθρωποι που συνδεόσουν στενά αποχωρούν από τη ζωή σου, δεν λείπουν όμως και οι ευκαιρίες για τη αναμόρφωση των σχέσεών σου ή και το καλωσόρισμα νέων ανθρώπων που θα σε πλαισιώνουν στην πορεία σου!

Τοξότης

Με τη Νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιο του Σκορπιού, κάνεις  ένα «κλείσιμο» στον εαυτό σου, χάνεις για λίγο το κέφι, το χαμόγελο, την αισιοδοξία και έχεις περισσότερο την ανάγκη να κάνεις έναν απολογισμό ή και να κλείσεις εκκρεμότητες. Το κλίμα μπορεί  να είναι «βαρύ» στην ουσία όμως το διάστημα αυτό, σε ωθεί να κλείσεις κύκλους, ώστε να οδηγηθείς σε νέα ξεκινήματα από τις 26/11.  Βρίσκεσαι σε ένα διάστημα αφύπνισης, όπου γίνονται και αποκαλύψεις που διαταράσσουν την εσωτερική σου αρμονία.  Ξεσκεπάζονται μυστικά, ψέματα, παρασκήνια, χάνεις την εμπιστοσύνη σου  όμως … αναγνωρίζεις πλέον ξεκάθαρα την αλήθεια. Μπορεί η περίοδος αυτή να είναι και αρκετά μουντή και μοναχική, στην ουσία όμως ανακαλύπτεις τις εσωτερικές σου δυνάμεις …

Αιγόκερως

Κάποιες προσδοκίες σου μπλοκάρονται και αυτό το διάστημα νιώθεις ότι δεν έχεις την στήριξη, την βοήθεια, ή αν θες και την τύχη για να μπορέσεις να φτάσεις στο στάδιο της εκπλήρωσης κάποιων προσωπικών σχεδίων.  Οι επιθυμίες και τα θέλω σου αλλάζουν, όμως αυτό το διάστημα έχεις και τις κόντρες με το περιβάλλον σου, με τον σύντροφο, τους φίλους, ή ακόμα και με τα παιδιά.  Ανακαλύπτεις που μπορείς πραγματικά να στηριχτείς, αλλά και το τι είναι αυτό που στην πραγματικότητα θέλεις. Πιο ισχυρές είναι οι δοκιμασίες για σένα που είσαι Αιγόκερως του 2ου δεκαημέρου, όπου περνάς περίοδο κρίσης, δοκιμασίας, πρόκλησης και εμποδίων τόσο στα επαγγελματικά όσο και στους στόχους που έχεις θέσει για την πορεία σου!

Υδροχόος

Είναι γνωστό ότι επιδιώκεις τις αλλαγές, είσαι  ανατρεπτικός, προοδευτικός  και έχεις  την ευκολία μέσα σε μία και μόλις στιγμή να κάνεις στροφή 180 μοιρών και να κάνεις μεγάλες αλλαγές στη ζωή σου. Δεν παύει όμως να υπάρχει η ανάγκη από την πλευρά σου, αυτές τις αλλαγές να τις έχεις ορίσει εσύ ο ίδιος … Τι συμβαίνει όμως όταν αναγκαστικά πρέπει να τις ακολουθήσεις γιατί δεν γίνεται διαφορετικά; Αυτές τις στιγμές συνειδητοποιείς πόσο «σταθερός» είσαι και φυσικά σου είναι πολύ δύσκολο να αποδεχθείς και να συμβιβαστείς σε κάθε νέα συνθήκη που σου ορίζεται. Με τη Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού, υπάρξουν ξαφνικές εξελίξεις που αλλάζουν την πορεία της καριέρας σου, ενώ δεν λείπουν και οι αιτίες κόντρας, έριδας , διάσπασης, αλλαγής στο σπίτι, στην οικογένεια στο γάμο. Αλλάζεις πορεία ζωής και έστω και αν για την ώρα αποδιοργανώνεσαι, απελευθερώνεσαι από κάθε τι που στεκόταν εμπόδιο στην εξέλιξή σου…

Ιχθύς

Η Νέα Σελήνη του Οκτωβρίου, εγκαινιάζει για σένα ένα νέο κύκλο με ευχάριστες προοπτικές, εμπειρίες, γνώσεις και γνωριμίες που στην ουσία θα φέρουν μία ουσιαστική ανανέωση στη ζωή σου! Το φεγγάρι αυτό δεν κρίνεται αρνητικό για σένα, σημαντικό όμως είναι να αξιοποιήσεις συνετά τις τάσεις του, χωρίς να βιαστείς σε οριστικές συμφωνίες, ή σε μεγάλα άλματα ζωής, που εντέλει μπορεί να σε οδηγήσουν σε μία χαώδη κατάσταση. Προσφέρονται νέες προοπτικές για να μπορέσεις να εξελίξεις τις γνώσεις σου, να συμμετέχεις σε ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο, να ξεκινήσεις σπουδές ή ακόμα και να ασχοληθείς με μία φιλοσοφική δραστηριότητα.  Θετικές κρίνονται και οι επαφές με το εξωτερικό ή ακόμα και κάποιο μακρινό ταξίδι.  Αλλάζει η κοσμοθεωρία σου, ανοίγονται νέοι ορίζοντες και αρχίζεις να βλέπεις τη ζωή διαφορετικά….

Πηγή: astrokouskous.oroskopos.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!