Άλωσε την Αταλάντη ο Θησέας με 1-2

Σημαντικό διπλό για τον Θησέα μέσα στην Αταλάντη με σκορ 1-2, με την ομάδα του Λάκη Μπακάλη στη δεύτερη δύσκολη έξοδό της μετά τα Σέλλανα που έχασε τη νίκη στις καθυστερήσεις, να παίρνει το τρίποντο. Ήταν η δεύτερη συνεχόμενη επιτυχία για τους Αγριώτες, με συνέπεια να φτάσουν τους επτά βαθμούς και να δείχνουν ότι βρίσκονται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση.

Στο 30’ μετά από σέντρα του Πέτση, πήρε την μπάλα ο Ιωαννίδης και με συρτό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 0-1. Στο 45’ από φάουλ του Κοτζαθανάση και κεφαλιά του Οικονόμου έγινε το 0-2 και ο Θησέας απέκτησε ισχυρό προβάδισμα νίκης. Μάλιστα στην επανάληψη είχε οριζόντιο δοκάρι με τον Ιωαννίδη και κλασική φάση με τον Ζαχαράκη (ελάχιστα άουτ σε πλασέ η μπάλα) για το 0-3 και τελικά στο 71’ ο Ζυγογιάννης μείωσε για τους γηπεδούχους στο τελικό 1-2. Από κει και πέρα με σωστή αμυντική συμπεριφορά και προσπαθώντας να απασχολεί την Αταλάντη σε κόντρα επιθέσεις, ο Θησέας κράτησε το υπέρ του αποτέλεσμα. Πάντως αξίζει να τονιστεί ότι η Αταλάντη είχε δύο δοκάρια στην επανάληψη, το πρώτο στο 68′ με τον Δήμο και το δεύτερο στο 77′ με τον Δουβάρα.

Να σημειωθεί ότι ο Θησέας έπαιξε με 4-5-1. Ο Κεφαλάς ήταν στο τέρμα, οι Κυρίτσης, Ιακωβίδης, Γιαουπλάρι, Διαμαντόπουλος στην άμυνα με φορά από δεξιά στ’ αριστερά, οι Οικονόμου, Χατζησταμάτης, Κοτζαθανάσης στον άξονα της μεσαίας γραμμής, με τον τελευταίο πιο προωθημένο, ενώ οι Ιωαννίδης και Πέτσης βοηθούσαν από τα πλάγια τον φορ Βλάχο.

ΑΠΟ ΑΤΑΛΑΝΤΗ: Γιοβάς, Μαρκόπουλος, Σακκάς, Πάππος, Ζυγογιάννης, Αντωνόπουλος, Δήμος, Λυτάκης (81′ Λαμπρόπουλος), Μαλισσόβας, Αντωνίου (60′ Δουβάρας), Χαϊκάλης (72′ Τζιβελέκης)

ΘΗΣΕΑΣ: Κεφαλάς, Κυρίτσης, Ιακωβίδης, Γιαουπλάρι, Διαμαντόπουλος (77’ Ερρίκος Βαν ντε Γουΐχε), Οικονόμου, Χατζησταμάτης, Κοτζαθανάσης (62’ Μπόρας), Ιωαννίδης, Πέτσης, (82’ Σιώμος) Βλάχος (70’ Ζαχαράκης)

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.