Αμφίβολος ο Σάββας Κυριακίδης για Καλαμάτα

Ο Σάββας Κυριακίδης

Ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Σάββας Κυριακίδης στην προπόνηση της Πέμπτης (16/1) στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού, αφού έχει έναν μυικό σπασμό στον μηριαίο. Σίγουρα δεν είναι κάτι σοβαρό, αλλά ο παίκτης είναι αμφίβολος για το κυριακάτικο ματς με την Καλαμάτα και την Παρασκευή θα κριθεί η συμμετοχή του.

Από κει και πέρα, είναι κοινή διαπίστωση ότι ο Μπαταγίνι έχει πολύ καλά τελειώματα και άπαντες περιμένουν να τελειώσει θετικά το θέμα με το δελτίο του, ώστε να έχει δικαίωμα συμμετοχής με την Καλαμάτα, όπως είναι και το πιο πιθανό.

Στη Νίκη σίγουρα υπάρχει ένας προβληματισμός, εφόσον η ομάδα διαθέτει πολλούς τεχνίτες παίκτες, για το γεγονός ότι ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου της Παραλίας δεν είναι καλός κι αυτό φάνηκε και στις τηλεοπτικές μεταδόσεις των παιχνιδιών της Καλαμάτας με Αιγάλεω και Ολυμπιακό Πειραιώς.

Οι διοικούντες κινούνται για την απόκτηση ενός επιθετικού μετά και τη φυγή Καπού, που συνεχίζει στο Αιγάλεω. Τις προηγούμενες μέρες είχε γίνει κρούση στον Βουκελάτο, που έφυγε από την Κέρκυρα και εμφανιζόταν θετικός αρχικά, αλλά τελικά προτιμά την πρόταση ομάδας της Σούπερ Λιγκ 2. Από και πέρα υπάρχει ενδιαφέρον για ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται κυρίως  στα άκρα της επίθεσης στην Κ19 μεγάλης ΠΑΕ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.