«Αυλαία» με Μαντουλίδη στη Θεσσαλονίκη για τον Ολυμπιακό Β.

Να τελειώσει τη χρονιά με τον όσο το δυνατόν καλύτερο τρόπο, παρά τα “σύννεφα” που έχουν μαζευτεί εξωαγωνιστικά πάνω από την ομάδα, επιθυμεί ο Ολυμπιακός Βόλου, ο οποίος θα ταξιδέψει την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη, για να αντιμετωπίσει τον Μαντουλίδη, στο πλαίσιο της προτελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.  Αυτή θα είναι η τελευταία φετινή αγωνιστική υποχρέωση των ερυθρολεύκων, καθώς στο φινάλε θα πραγματοποιήσουν το ρεπό τους.

Όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος, οι εντυπώσεις, βάσει της εικόνας της ομάδας του Παναγιώτη Γκουγκουτούδη και της βαθμολογικής της συγκομιδής, είναι εξαιρετικές.

Αν τελικά υποβιβαστούν τρεις ομάδες (μαζί με την Ελίμεια, η οποία δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα ως 14η ομάδα, αλλά τελικώς δε συμμετείχε), ο Ολυμπιακός έχει σωθεί και μαθηματικά εδώ και δύο αγωνιστικές. Αν ισχύσει το σενάριο που αναφέρει πως θα πέσει και η τέταρτη ομάδα από το τέλος της κατάταξης στον Ολυμπιακό πιστεύουν ότι θα τερματίσουν πάνω από την δέκατη θέση βάσει του δύσκολου προγράμματος των ομάδων που βρίσκονται χαμηλότερα από αυτόν στη βαθμολογία.

Όσον αφορά το αγωνιστικό, ύστερα από τις ανακοινώσεις των παικτών και της Δ.Ε. μπάσκετ της περασμένης σεζόν, κανενός το μυαλό δεν είναι απόλυτα συγκεντρωμένο στο προσεχές παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός περνά μία δύσκολη εξωαγωνιστική περίοδο κι άπαντες σκέφτονται την επόμενη μέρα, η οποία ίσως φέρει σημαντικές ανακατατάξεις στο τμήμα καλαθοσφαίρισης. Παρόλα αυτά, γίνεται προσπάθεια από το τεχνικό τιμ οι καλαθοσφαιριστές να μείνουν όσο το δυνατόν περισσότερο συγκεντρωμένοι στην αναμέτρηση με τον Μαντουλίδη και να ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη, με διάθεση και πάθος για μία ακόμα καλή εμφάνιση.

Γ’ Εθνική/3ος Όμιλος

25η αγωνιστική

Κυριακή 5 Μαΐου

Βικέλας 19.00 ΑΟΚ Βέροιας-Μελίκη

Λευκάδας 17.00 Δόξα Λευκ.-ΑΓΣ Ιωαννίνων

Πρέβεζας 15.30 Νικόπολη-Τιτάνες Παλαμά

ΕΑΝΚ Ιωαννίνων 17.00 ΠΑΣ Γιάννινα-Πρωτέας Γρεβ.

Πολυκάστρου 17.00 Εύαθλος-Ίκαροι Τρικάλων

Μαντουλίδη 17.00 Μαντουλίδης-Ολυμπιακός Β.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.