“Αυλαία” με νίκη θέλει ο Θησέας κόντρα στη Στυλίδα

Να κλείσει το πρωτάθλημα, με νίκη και καλή εμφάνιση, μπροστά στον κόσμο του επιθυμεί ο Θησέας, ο οποίος υποδέχεται τη Στυλίδα στην Αγριά, την Κυριακή (14/4, 16:00), στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής.

Η φετινή πορεία της ομάδας του Λάκη Μπακάλη μόνο επιτυχημένη μπορεί να χαρακτηριστεί, με το νεοφώτιστο σύνολο να εξασφαλίζει με σχετική άνεση την παραμονή του στη Γ’ Εθνική, παρά τα πολλά προβλήματα που προέκυψαν μέσα στη σεζόν, ειδικά με τους συνεχόμενους τραυματισμούς στο μικρό, ούτως ή άλλως, ρόστερ. Την Κυριακή, θα δοθεί η τελευταία “παράσταση” των ποδοσφαιριστών του Θησέα, μπροστά στους υποστηρικτές του. Άπαντες επιθυμούν νίκη και καλή εμφάνιση κόντρα στην ήδη υποβιβασμένη, εδώ και μερικές εβδομάδες, Στυλίδα, προκειμένου να τελειώσει η χρονιά, με όσο το δυνατόν καλύτερες εντυπώσεις κι ομορφότερες αναμνήσεις.

Στα αγωνιστικά νέα, εκτός από τα γνωστά προβλήματα των Αγιασιώτη (στρατευμένος), Φουρκιώτη και Δημητριάδη (τραυματίες), εκτός πλάνων, ενόψει Κυριακής, είναι ο Θανάσης Μπόρας, ο οποίος είναι τιμωρημένος, ο Αποστόλης Χατζησταμάτης, που θα απουσιάσει για προσωπικούς του λόγους και ο τραυματίας Κώστας Οικονόμου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.