Χτύπησαν αναίτια και με μίσος τους Νικιώτες τα ΜΑΤ στην Ηγουμενίτσα

Απαράδεκτες σκηνές εκτυλίχθηκαν στο στάδιο της Ηγουμενίτσας στον αγώνα του Θεσπρωτού και της Νίκης την Κυριακή (12/5).

Με το που μπήκε το πρώτο γκολ της γηπεδούχου ομάδας λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους, ο Σουλιώτης έκανε απρεπέστατες χειρονομίες προς την πλευρά των οπαδών της Νίκης και γι’ αυτό στη συνέχεια αποβλήθηκε.

Ο κόσμος της Νίκης ήταν λογικό να ξεσηκωθεί μετά απ’ όλα αυτά και τα έβαλε με τον προκλητικότατο παίκτη του Θεσπρωτού, αλλά μέχρις εκεί. Τότε, τα ΜΑΤ αναίτια και με μίσος επιτέθηκαν με τα γκλομπ στους Νικιώτες και ξυλοφόρτωσαν πολλούς άτυχους Νικιώτες, ενώ δύο γυναίκες που ήταν μέσα στη βολιώτικη κερκίδα είχαν τάσεις λιποθυμίας  και μία νεαρή φίλαθλος χτυπήθηκε και χρειάστηκε να εξεταστεί από γιατρό. Ήταν τέτοιο το μένος των αστυνομικών δυνάμεων, οι οποίοι δεν … ανέχτηκαν ότι η κερκίδα της Νίκης αντέδρασε -μόνο λεκτικά, το ξανατονίζουμε-  στις απαράδεκτες ενέργειες του Σουλιώτη, που φίλαθλος της Νίκης έφυγε με τέσσερα σπασμένα δόντια από χτυπήματα με γκλομπ που δέχθηκε στο πρόσωπο! Επίσης έγινε και ρίψη χειροβομβίδας κρότου-λάμψης, δείγμα ίσως του πανικού που κατέλαβε τις δυνάμεις της αστυνομίας.

Να σημειωθεί ότι υπήρξε εξονυχιστικός έλεγχος και ορθά για τους Νικιώτες, αφαιρώντας τους ακόμη και τα μπουκάλια με νερό. Αντίθετα, ο έλεγχος στους γηπεδούχους ήταν ανεπαρκέστατος και φάνηκε αυτό με τα μπουκάλια που πετάχτηκαν στον αγωνιστικό και με άλλα που προσγειώθηκαν στα κεφάλια των Νικιωτών, κάτι που δεν μπορούσε να καταγράψει η τηλεοπτική κάμερα.

πηγή φωτό: theball.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.