Δεν άξιζε την ήττα από την Αταλάντη ο Διαγόρας

Φάση από τον αγώνα Διαγόρας-Αταλάντη

Ο Διαγόρας Στεφανοβικείου άξιζε κάτι παραπάνω από την ήττα με 2-1 που υπέστη στην Αταλάντη από την τοπική ομάδα. Οι φιλοξενούμενοι μπορεί να βρέθηκαν πίσω στο σκορ προβολή του Λυτάκη στο 24’ μετά από σύγχυση στην περιοχή στην εξέλιξη μιας φάσης που ξεκίνησε από χτύπημα κόρνερ του Σακκά, αλλά αντέδρασαν.

Αρχικά στο 34’ ο Μπλέντι μετά από φάουλ του Κυριάκου είχε κεφαλιά στο δοκάρι, αλλά ο ίδιος στην αρχή του δεύτερου μέρους βρήκε δίχτυα στη δεύτερη μεγάλη ευκαιρία που του παρουσιάστηκε και έκανε ντεμπούτο με γκολ. Συγκεκριμένα ο Αλβανός μεσοεπιθετικός μετά από πάσα του Δίντση έστειλε την μπάλα εντός της εστίας του Καπετάνου, φέρνοντας το ματς στα ίσια.

Ωστόσο, στη συνέχεια καθοριστική ήταν η αποβολή του Αλέξιου, που στο 71ο λεπτό πήρε δεύτερη κίτρινη, κάτι που εκμεταλλεύτηκαν οι γηπεδούχοι και στο 86’ ξαναπήραν προβάδισμα με το δεύτερο γκολ του Λυτάκη και πάλι με προβολή σε μία φάση που η μπάλα έμεινε «ζεστή» στην περιοχή και δεν απομακρύνθηκε.

Ο Διαγόρας, παρότι βρισκόταν με την πλάτη στον τοίχο και με παίκτη λιγότερο, κυνήγησε την ισοφάριση και στο 88’ στάθηκε άτυχος, αφού το σουτ του Καλιακούδα πήγε στο δοκάρι.

ΑΤΑΛΑΝΤΗ: Καπετάνος, Μακρόπουλος, Σακκάς (78’ Σαλιάι), Ζυγογιάννης, Πάππος, Λυτάκης, Ντζιος (78’ A. Μαλισσόβας), Τσακανίκας, Δουβάρας (70’ Λαμπρόπουλος), Κ. Μαλισσόβας, Χαϊκάλης

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Πρίφτης, Καλύβας, Βουραζέρης, Σπάθης, Λάιος, Καραπλιάγκος (46’ Ζιάκας), Δίντσης, Αλεξίου, Αλαμάνης, Κυριάκος (72’ Καλιακούδας), Μπλέντι

πηγή φωτό: diagorasstef.blogspot

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.