Έδωσε φιλικό με το Μουζάκι η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού Β.

Φιλικό αγώνα προετοιμασίας έδωσε η γυναικεία ομάδα Βόλεϊ του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 την Κυριακή 13 Οκτωβρίου με την ομάδα του Μουζακίου. Και οι δύο ομάδες αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΚΕΛ, το οποίο ξεκινά  αρχές Νοεμβρίου.

Μέσα σε μία ωραία ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι αθλήτριες και των δύο ομάδων μαζί με τους φίλους του αθλήματος που παρακολούθησαν την αναμέτρηση στο γυμναστήριο του 1ου Γυμνασίου, οι ερυθρόλευκες κατέκτησαν τη νίκη με 3-1 σετ δίνοντας υποσχέσεις για τη συνέχεια.

Το ρόστερ της ομάδας φέτος έχει ανανεωθεί σε μεγάλο βαθμό και μαζί με τις αθλήτριες που συνεχίζουν από την περυσινή χρονιά με την καθοδήγηση της προπονήτριας Ασημίνας Σταυρακοπούλου απαρτίζουν ένα δυναμικό σύνολο.

Το επόμενο φιλικό  παιχνίδι προετοιμασίας θα διεξαχθεί το Σάββατο 19 Οκτωβρίου στα Φάρσαλα με την τοπική ομάδα.

Στον αγώνα με το Μουζάκι αγωνίστηκαν με την ομάδα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ οι (Σταυρακοπούλου): Ρακοβίτη, Γκισγκίνη, Πατσή, Μαργαρίτη, Μάντσιου, Αλεξίου, Γερογιάννη, Ιωακειμίδου, Καζοπίδου, Γιαννοπούλου

Στο ρόστερ της ομάδας περιλαμβάνονται επίσης οι Γώγου, Ντούγκα, Κατσικογιάννη, Μιχαηλίδου, Πέτρου, οι οποίες δεν αγωνίστηκαν.

Η διοίκηση του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937, πιστή στο δόγμα της ότι η ανάπτυξη του αθλήματος περνά μέσα από  τη συνεχή παραγωγή ταλέντων στο άθλημα του γυναικείου βόλεϊ ανακοινώνει ότι συνεχίζονται οι εγγραφές για την Ακαδημία του τμήματος. Τηλ. επικοινωνίας 6934051742 Ασημίνα Σταυρακοπούλου

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.