Έκανε το καθήκον του στο Καρπενήσι ο Θησέας, 0-2 την Ποταμιά

Έκανε το καθήκον του στο Καρπενήσι ο Θησέας, ο οποίος επικράτησε της ουραγού Ποταμιάς με 0-2 και πήρε το τρίτο διπλό στο πρωτάθλημα, φτάνοντας τους 31 βαθμούς, οκτώ λιγότερους από τον πρωτοπόρο Πιερικό.

Η ομάδα του Λάκη Μπακάλη δεν κατάφερε να σκοράρει στις φάσεις που είχε στο πρώτο μέρος, αλλά το έκανε εις διπλούν στο δεύτερο, στο οποίο παρουσιάστηκε πιο αποφασισμένη, και κατέκτησε τη νίκη, που έμοιαζε επιβεβλημένη βάσει της δυναμικότητας του αντιπάλου.

Στο 20’ και στο 25’ ο Θησέας είχε δύο τελικές προσπάθειες με την κεφαλιά του Σιώμου, που μπλόκαρε εύκολα ο Ανδρούτσος, και το σουτ του Κυρίτση, που πέρασε λίγο πάνω από την εστία. Με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού ο Κοτζαθανάσης βρήκε μετά από φάουλ τον Βλάχο, ο οποίος γύρισε για τον Γαλανόπουλο και ο τελευταίος έκανε την προβολή που έφυγε μόλις άουτ σε μία μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους.

Στο 37ο λεπτό ο Ιωαννίδης σούταρε πάνω από τα δοκάρια, ενώ στο 40’ ακυρώθηκε από την Αλεξάνδρα Δεληγιάννη για επιθετικό φάουλ γκολ της Ποταμιάς από τον Χάρη Ζαραβέλη.

Ο Θησέας ήταν ακόμη καλύτερος στο δεύτερο μέρος και στο 58’ μπήκε μπροστά στο σκορ. Ο Διαμαντόπουλος σέντραρε από την αριστερή πλευρά και ο Βλάχος με σουτ στην αριστερή γωνία έκανε το 0-1, ενώ η επικράτηση επισφραγίστηκε οριστικά στο 84΄. Το κόρνερ του Ιωαννίδη από τα δεξιά είχε αποδέκτη τον Μπόρα, που με κεφαλιά παραβίασε για δεύτερη φορά την εστία του

Στο 86’ η Ποταμιά είχε την ευκαιρία, για να ξαναμπεί στο ματς, αλλά ο Κεφαλάς έκανε εντυπωσιακή επέμβαση στο σουτ εκτός περιοχής του Γενιτσαρόπουλου.

ΠΟΤΑΜΙΑ: Ανδρούτσος, Ξαγάρας (73’ Γιαννακόπουλος), Παρασκευόπουλος, Ζαραβέλης, Φαρμάκης, Κουτσουπιάς (14’ λ. τρ. Μπόνιας, 86’ Πλεξίδας), Λέρης, Κατσαρής, Μπουμπουρής (71’ Χρυσικός), Γενιτσαρόπουλος, Σταμούλης

ΘΗΣΕΑΣ ΑΓΡΙΑΣ: Κεφαλάς, Κυρίτσης, Ιακωβίδης (60’ Μπόρας), Νιαώτης, Έρρικος Βαν ντε Γουΐχε (46΄ Διαμαντόπουλος), Γαλανόπουλος, Πέτσης, Σιώμος, Βλάχος (85΄ Ζαχαράκης), Κοτζαθανάσης, Ιωαννίδης (86΄ Λίτσος)

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.