Εν αναμονή του ανοίγματος τραπεζικού λογαριασμού στον Ολυμπιακό Βόλου

Εν αναμονή της ανακοίνωσης σχετικά με τον τραπεζικό λογαριασμό που θα ανοιχτεί, για να κατατεθούν χρήματα για την αγορά των μετοχών της νέας ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου 1937, με σκοπό να καλυφθεί το αρχικό μετοχικό κεφάλαιο των 30.000 ευρώ βρίσκονται τα μέλη του συλλόγου κι όχι μόνο.

Από την πενταμελή επιτροπή που συστάθηκε, γίνονται όλες οι γραφειοκρατικές ενέργειες και αναμένουν να ανοίξει ο νέος εταιρικός λογαριασμός. Σίγουρα πρόκειται για διαδικασίες που στην Ελλάδα μπορεί να πέσει κάποιος έξω για το πότε θα τελειώσουν και όπως φαίνεται, παρά τις αρχικές προβλέψεις ότι η κατάθεση χρημάτων θα άρχιζε από την τρέχουσα βδομάδα, θα πάρει μία μικρή παράταση χωρίς αυτό να είναι ευθύνη των ανθρώπων του συλλόγου.

Από κει και πέρα στην ομάδα βλέπουν ότι η νέα ΠΑΕ θα έρθει αντιμέτωπη αμέσως με σοβαρά ζητήματα και το σοβαρότερο εξ αυτών εκτιμάται ότι θα είναι το γηπεδικό. Το Πανθεσσαλικό είναι πολύ πιθανόν να περάσει για αποκλειστική χρήση στον ΝΠΣ κι αυτό θα αναγκάσει την καινούρια διοίκηση να ψάξει για έδρα.

Μοναδική λύση εντός Βόλου από τη στιγμή που το ΕΑΚ έχει σοβαρά προβλήματα και δεν μπορεί να πάρει άδεια, ενώ επίκειται και η ανακατασκευή του, είναι η Νεάπολη. Οι πληροφορίες λένε ότι ο Ολυμπιακός Βόλου θα ζητήσει και επίσημα το συγκεκριμένο γήπεδο για τους αγώνες του και όλοι ελπίζουν ότι οι όροι που θα τεθούν δε θα είναι απαγορευτικοί κι όχι μόνο στο οικονομικό κομμάτι, αλλά και σε ό,τι αφορά τη συνολική συμφωνία γύρω από τις γενικότερες υποχρεώσεις που θα κληθούν να έχουν από την πλευρά του Δήμου Βόλου, δηλαδή του Αχιλλέα Μπέου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.