Έπεσε μαχόμενος ο Γ.Σ. Αλμυρού, ήττα και αποκλεισμός από την Αναγέννηση

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Αλμυρού πάλεψε στην Καρδίτσα κόντρα στην τοπική Αναγέννηση, έμεινε 39 λεπτά εντός παιχνιδιού, αλλά ηττήθηκε “στα σημεία” 76-67, με τους γηπεδούχους να κατακτούν τη δεύτερη νίκη στη μεταξύ τους σειρά και να παίρνουν εκείνοι το εισιτήριο για τον τελικό των μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική.

Η ομάδα του Γιάννη Στεργιόπουλου ήταν εξαιρετική στο ξεκίνημα και με σωστή συμπεριφορά, και στα δύο μέρη του παρκέ, κατάφερε να προηγείται στο σκορ στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου (20-23), αλλά και στην ανάπαυλα (42-45).

Στην τρίτη περίοδο, οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο, κατάφεραν να ξεφύγουν μέχρι και οκτώ πόντους στο τέλος της, με τη διαφορά τελικά στο 30′ να κλείνει στους έξι (56-50). Ο Αλμυρός, όμως, ανέκαμψε ξανά, δεν επέτρεψε στον αντίπαλό του να ξεφύγει στο σκορ, με το τελευταίο δεκάλεπτο να κυλά με τους δύο αντιπάλους να είναι κοντά ο ένας στον άλλον.

Η χαριστική βολή στον Γ.Σ.Α. δόθηκε 50 δευτερόλεπτα πριν το τέλος, όταν, με το σκορ στο 68-65 υπέρ των γηπεδούχων, χάθηκε ένα αμυντικό ριμπάουντ και στην εξέλιξη της φάσης οι φιλοξενούμενοι δέχθηκαν τρίποντο και φάουλ, με την Αναγέννηση να ξεφεύγει στους επτά (72-65). Το τελικό 76-67 σφράγισε την πρόκριση της Αναγέννησης, με τους φιλοξενούμενους να μένουν με την εμπειρία της διαδικασίας των μπαράζ και την εξαιρετική τους προσπάθεια και στα δύο παιχνίδια της σειράς.

Τα δεκάλεπτα: 20-23, 42-45, 56-50, 76-67

Γ.Σ. Αλμυρού: Κοντοστάθης 9 (1), Τοκατλίδης 3, Μαμούρας 9 (1), Παπούλιας 22 (1), Συνάζος, Παπακωνσταντίνου 3 (1), Βλήτσιος 8 (1), Θέος, Μυλωνάς, Γώγουλας 11 (3), Χατζής, Βαλαμούτης 2

*Στο άλλο παιχνίδι είχαμε Γ.Σ. Γόμφων – Σπάρτακος Λάρισας 80-67, με τους γηπεδούχους να κάνουν το 2-0 και να προκρίνονται στον τελικό.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.