Έπαιξε σε όλα τα ματς χωρίς να χάσει λεπτό ο Μπαρούτας

Ο Νίκος Μπαρούτας

Νίκος Μπαρούτας και Τάσος Τσελεπής αγωνίστηκαν και στα 25 παιχνίδια του Γυμναστικού Συλλόγου Αλμυρού (το ένα ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας κερδήθηκε στα χαρτιά) στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κι είχαν το απόλυτο των συμμετοχών, με τον πρώτο, μάλιστα, να μη βγαίνει ποτέ αλλαγή, έχοντας μόνο 90λεπτα στο ενεργητικό του!

Σε 24 αναμετρήσεις έπαιξαν οι Σταυράκης (σε όλες βασικός) και Καρράς, ενώ σε 23 αγωνίστηκε ο Τζοβάρας.

Από 21 παιχνίδια είχαν οι Στέλιος Αλεξανδρής και Γιώργος Παπακώστας, ενώ ο νεαρός Δημηνάς, με τον “παλιό” Στουρνάρα έπαιξαν από 20 ματς, με τη φανέλα του Αλμυρού.

Γκίκας και Κοντοβάς είχαν 19 συμμετοχές, με τον τελευταίο, μάλιστα, να ανακοινώνει, μετά τη λήξη του πρωταθλήματος, την αποχώρησή του από τον ΓΣΑ, ενώ από 15 κατέγραψαν οι Ναουμίδης και Τσιώλης, ο οποίος τον Ιανουάριο πήρε μεταγραφή στη Νίκη, με την οποία αγωνίστηκε σε ακόμα επτά παιχνίδια, στο ίδιο πρωτάθλημα.

 Αναστασίου, Βανγκέλι, Ματθαίου και Χατζής έπαιξαν σε 11 ματς, ο 19χρονος Λουκάς σε 10 (σε όλα ως αλλαγή), ενώ εννιά συμμετοχές πραγματοποίησε ο έμπειρος Βέργος που πήγε στον Αλμυρό τον Ιανουάριο, ύστερα από το πέρασμά του, στο πρώτο μισό της αγωνιστικής σεζόν, από τον Αθλητικό Όμιλο Χαλκίδας.

Ο Στέλιος Τιμπλαλέξης, στο πρώτο μισό της σεζόν, πριν αποχωρήσει για τη Δήμητρα Ευξεινούπολης, είχε οκτώ συμμετοχές, επτά ο 20χρονος δανεικός από τον ΝΠΣ Βόλος Καλαμίδας, έξι ο Βαλάντης Κόκκας (τον Ιανουάριο πήγε στον Ρήγα Φεραίο) και πέντε ο Κρανάς (έφυγε τον χειμώνα κι αυτός για τη Δήμητρα). Τέλος, σε δύο αναμετρήσεις, αγωνίστηκαν οι Βίτσος, Δημητρίου και Τσιουρής, ο οποίος στο τέλος Οκτώβρη μετακόμισε στον Θησέα.

Πρώτος σκόρερ ο Τζοβάρας

Όσον αφορά τους σκόρερ, πρώτος αναδείχθηκε ο Τζοβάρας με έξι γκολ, ενώ άξιοι συμπαραστάτες του ήταν ο Κοντοβάς, με τον Γκίκα που πέτυχαν από πέντε. Τέσσερις φορές σκόραρε ο Τσελεπής (χατ-τρικ με το Μακρυχώρι στον Αλμυρό κι ένα γκολ με τη Νίκη στο Πανθεσσαλικό), ενώ τρία τέρματα είχε ο Αλεξανδρής, τα δύο στην εκτός έδρας επιτυχία με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης. Ο κεντρικός αμυντικός Παπακώστας σκόραρε δύο φορές, ενώ μία φορά βρήκαν δίχτυα οι Στουρνάρας, Ναουμίδης, Τσιώλης, Αναστασίου, Βανγκέλι και Χατζής.

Ο Αλμυρός τερμάτισε πέμπτος με 36 βαθμούς, συγκάτοικος με τον Αθλητικό Όμιλο Σελλάνων, του Στέφανου Ξηροφώτου. Είχε συνολικά εννιά νίκες, εννιά ισοπαλίες κι οκτώ ήττες και συντελεστή τερμάτων 34-20. Στον Αλμυρό, είχε τέσσερις νίκες, έξι ισοπαλίες και τρεις ήττες, έχοντας σκοράρει 19 γκολ κι έχοντας δεχτεί 10, ενώ εκτός έδρας είχε ακριβώς την ίδια συγκομιδή με 18 πόντους (πέντε νίκες, τρεις ισοπαλίες και πέντε ήττες) και συντελεστή τερμάτων 15-10.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.