Για την υπέρβαση με Ανατόλια χωρίς Κουτίνα η Νίκη

Να διεκδικήσει ό,τι της αναλογεί, κόντρα στην πρωταθλήτρια της κατηγορίας και μαθηματικά γηπεδούχο ομάδα του Ανατόλια  επιθυμεί η Νίκη Βόλου το απόγευμα της Κυριακής (21/4, 17:00), στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής.

Οι κυανόλευκοι προέρχονται από μία πολύ σημαντική νίκη, την περασμένη εβδομάδα, κόντρα στην Ελευθερούπολη και με καλή ψυχολογία τις τελευταίες ημέρες προετοιμάζονται για έναν ακόμα “τελικό”, Μία νέα επιτυχία μοιάζει πολύ δύσκολη, αλλά όχι απίθανη. Συγκεκριμένα, το Ανατόλια βρίσκεται στην πρώτη θέση της κατάταξης, έχει ηττηθεί μόλις δύο φορές στο πρωτάθλημα, έχοντας το αήττητο στην έδρα του, έχει εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρώτη θέση και την άνοδο, εδώ και δύο εβδομάδες, κι αδιαμφισβήτητα αποτελεί την κορυφαία ομάδα του Βορείου ομίλου της τρίτης τη τάξει εθνικής κατηγορίας καλαθοσφαίρισης. Από την άλλη, όμως, το γεγονός ότι η ομάδα του κ. Γκαϊτατζή δεν διαθέτει, πλέον, το βαθμολογικό κίνητρο στις τελευταίες “στροφές” του πρωταθλήματος, ίσως την κάνει πιο χαλαρή. Σ’ αυτόν ακριβώς τον τομέα οφείλει να “ποντάρει” η Νίκη για “ροζ φύλλο” την Κυριακή, αλλά και στο πάθος και τη θέληση για την επικράτηση, καθώς η ομάδα του Σπύρου Στρατίκη και του Παναγιώτη Νάνη “καίγεται” για βαθμούς και δε δύναται να επιλέξει παιχνίδια.

Στα αγωνιστικά νέα, οι Βολιώτες θα κληθούν να πραγματοποιήσουν έναν αγωνιστικό… “άθλο”, χωρίς ένα από τα “πρώτα βιολιά” τους, τον Σάκη Κουτίνα. Ο γκαρντ των κυανόλευκων aααποκόμισε έναν τραυματισμό στο γόνατο (ελαφριά διάταση συνδέσμων), στο ματς της περασμένης Κυριακής στην Πορταριά, με αποτέλεσμα να μην προπονηθεί καθόλου αυτήν την εβδομάδα και τον ιατρό της ομάδας να τον συμβουλεύει να ξεκουραστεί, προκειμένου να είναι έτοιμος στις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις. Κατά τ’ άλλα, όλοι οι υπόλοιποι καλαθοσφαιριστές του ρόστερ είναι στη διάθεση του τεχνικού τιμ. Η Νίκη θα προπονηθεί το απόγευμα της Παρασκευής και το Σάββατο στον Βόλο και το πρωί της Κυριακής το αγωνιστικό τμήμα έχει συνάντηση για “βιντεοθεραπεία”, ανάλυση του αντιπάλου κι αναχώρηση για Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής του βορείου ομίλου της Β’ Εθνικής:

Σάββατο 20 Απριλίου

Χαλκηδόνας 17.00 Προποντίς-Φαίακας Κέρκυρας

Κυριακή 21 Απριλίου

Γέφυρας 17.00 Γέφυρα-Αγρίνιο

Σερρών 17.00 Ίκαροι Σερρών-Φίλιππος Βέροιας

Ελευθερούπολης 17.00 Ελευθερούπολη-Μαχητές Δόξας Πεύκων)

Ανατόλια 17.00 Ανατόλια-Νίκη Βόλου

Ευφραιμίδης-Ταρενίδης Κ. (Κασαπίδης)

Λαγκαδά 17.00 Ερμής Λαγκαδά-Μακεδονικός

Χαλκιοπούλειο 16.00  Έσπερος ΓΣ Λαμίας-Στρατώνι

Μ. Δευτέρα 22 Απριλίου

Μ. Τσίκινας 17.00 ΧΑΝΘ-Φάρσαλα

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.