Ιάλυσος: Το μυαλό όλων στον Ολυμπιακό Βόλου

Ισόπαλος με σκορ 1-1 αναδείχθηκε ο ΓΑΣ Ιάλυσος με αντίπαλο τον Διαγόρα, στο τοπικό ντέρμπι του νησιού, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Football League.

Οι «τοξοβόλοι» ήταν λίγο καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, έφτασαν στην ισοφάριση στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου με τον Σερτζίνιο, ενώ είχαν ευκαιρία να πάρουν και την νίκη, όπως και ο «γηραιός», με το ισόπαλο 1-1 να κρίνεται δίκαιο αποτέλεσμα.
Οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Καραμπετάκη… έβγαλαν αντίδραση μέσα στον αγωνιστικό χώρο, μετά από δύο συνεχόμενες ήττες εκτός έδρας, από τον Ιωνικό Νικαίας για την 5η αγωνιστική της Football League με 1-0 και εντός έδρας από τον Παναιτωλικό με σκορ 4-0, στο πρώτο παιχνίδι της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Πλέον οι «τοξοβόλοι» ευελπιστούν σε ανάλογη συνέχεια, αρχής γενομένης από το εκτός έδρας παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό Βόλου, έτσι ώστε να ανέβουν βαθμολογικά, καθώς αυτή την στιγμή έχουν μόλις πέντε πόντους στην συλλογή τους και βρίσκονται στην… ουρά του πίνακα, θέση που τους αδικεί, όπως ανέφερε και στις δηλώσεις του μετά το τοπικό ντέρμπι, ο προπονητής του Διαγόρα Πέτρος Ρουτζιέρης.
Τώρα το μυαλό όλων στον ΓΑΣ Ιάλυσος βρίσκεται στους «ερυθρόλευκους» του Βόλου, όπου ο σύλλογος θα επιδιώξει να κατακτήσει το πρώτο θετικό αποτέλεσμα μακριά από την έδρα του.
Οι προπονήσεις της εβδομάδας ξεκίνησαν χθες, με τον Νίκο Καραμπετάκη και τους συνεργάτες του να δίνουν εντολή να εκτελεστούν αγωνιστικά παιχνίδια σε χαλαρούς ρυθμούς.
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Κώστας Χειμωνέττος και Θοδωρής Τριποτσέρης, καθώς ένιωσαν ενοχλήσεις μετά το ντέρμπι με τον Διαγόρα, ενώ θεραπεία έκανε ο Θανάσης Πατινιώτης που δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι της Κυριακής.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές θα επιδιώξουν να ενταχθούν στους κανονικούς ρυθμούς της προπόνησης την Τετάρτη και όπως όλα δείχνουν θα είναι έτοιμοι για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου, όπως και ο Μάρκος Μαραγκουδάκης που του έγιναν ράμματα στο κεφάλι.
Σίγουρα εκτός πλάνων του έμπειρου τεχνικού θα είναι οι Αργύρης Μπαρέτας και Μιχάλης Φράγκος που συνεχίζουν τις θεραπείες μετά από τους τραυματισμούς τους.
Τέλος, να αναφέρουμε ότι σήμερα οι ποδοσφαιριστές του ΓΑΣ Ιάλυσος θα έχουν ρεπό για να ξεκουραστούν και την Τετάρτη θα επιστρέψουν στις προπονήσεις, για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους ενόψει Ολυμπιακού Βόλου.

Πηγή: dimokratiki.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.