Καλό φινάλε στον πρώτο γύρο θέλει ο Ολυμπιακός Βόλου

Ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής ολοκληρώνεται για τις ομάδες του 3ου Ομίλου, με τον Ολυμπιακό Βόλου να έχει μία δύσκολη αποστολή μπροστά του, καθώς υποδέχεται στο ΕΑΚ Βόλου τους φιλόδοξους Τιτάνες Παλαμά, με τους «ερυθρόλευκους» να προσπαθούν να ηρεμήσουν μετά τα όσα έγιναν και την ήττα στα Ιωάννινα από τον τοπικό ΣΚ.

Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση τα παράπονα από πλευράς Ολυμπιακού Βόλου είναι αρκετά όσον αφορά τη στάση των διαιτητών, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο δεν μπορούν να κάνουν τίποτε άλλο πέρα από το να αφοσιωθούν στην προετοιμασία για την εντός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής. Μία αναμέτρηση που κρίνει αρκετά για την επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί από την αρχή της χρονιάς, όπως αναφέρει και ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Γιώργος Βλιώρας.

«Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι που θα κρίνει σε σημαντικό βαθμό την παραμονή εντός των στόχων που έχουμε θέσει. Αν κερδίσουμε θα μπορούμε να πούμε ότι είμαστε εντός και με το παραπάνω» αναφέρει ο έμπειρος τεχνικός, μιλώντας στο «Μagnesiasports».

Bέβαια η προετοιμασία αυτές τις ημέρες δεν έχει κυλήσει και υπό τις καλύτερες των συνθηκών, αφού καταγράφονται απουσίες για διάφορους λόγους. Από τη μία ο Σκαμάγκας ταλαιπωρείται από ίωση, ενώ υπάρχουν και παίκτες με φοιτητικές υποχρεώσεις όπως είναι οι Μπουσκολίτης, Μπεκρής και Χροναίος. Από την άλλη, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους απέναντι στη Νίκη Βόλου σε φιλικό που δόθηκε χθες Τετάρτη μεταξύ των δύο ομάδων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι Ολυμπιακός Βόλου και Τιτάνες Παλαμά συμπεριλαμβάνονται σε μία πολλαπλή ισοβαθμία καθώς έχουν από 16 βαθμούς μαζί με τον ΑΓΣΙ και τους Αετούς Βέροιας. Ωστόσο το πλεονέκτημα το έχουν οι «ερυθρόλευκοι» έναντι όλων, όντας στην έβδομη θέση της βαθμολογίας, ενώ οι Τιτάνες βρίσκονται στη δέκατη και πλέον δυσχερή θέση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.