Νόνης: «Τέλος καλό, όλα καλά»

Ο Ολυμπιακός Βόλου ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει την Κυριακή τον Θεσπρωτό στην Ηγουμενίτσα, με την αντίπαλη ομάδα να μετρά ήδη μία σημαντική απουσία, καθώς ο έμπειρος αμυντικός Χρήστος Νόνης πέρασε την πόρτα του χειρουργείου και αναμένεταιι να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο Νόνης, που στο πρόσφατο παρελθόν αγωνίστηκε με την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου στάθηκε ιδιαίτερα άτυχος στο παιχνίδι του Θεσπρωτού με τον Ιωνικό, καθώς τραυματίστηκε στο 9ο λεπτό της αναμέτρησης, και διαπιστώθηκε ότι υπέστη κάταγμα περόνης. Ο Λαρισαίος ποδοσφαιριστής υποβλήθηκε σε επέμβαση όπως κρίθηκε αναγκαίο στο Ιασώ Θεσσαλίας και έστειλε μήνυμα γρήγορης επιστροφής στη δράση!

Χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του στο διαδίκτυο αναφέρει:

«Πάει και αυτό… Σας ευχαριστώ πολύ όλους σας για τις ευχές σας και ειδικά τους δικούς μου ανθρώπους που ήταν από την αρχή δίπλα μου όπως πάντα.  Επίσης ευχαριστώ και τον γιατρό μου Αντώνιο Τσαγκάλη. Από εδώ και πέρα με περιμένει δουλειά για την αποκατάσταση του ποδιού μου. Δυστυχώς αυτά έχει το ποδόσφαιρο αλλά υπάρχουν και χειρότερα, οπότε με πίστη κ υπομονή όλα θα γίνουν. Αυτοί που με γνωρίζουν πραγματικά ξέρουν πως θα επιστρέψω σε λίγους μήνες ακόμα πιο δυνατός. Έχει φανεί και στο παρελθόν μου άλλωστε. Τέλος καλό όλα καλά λοιπόν…».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.