ΝΠΣ Βόλος: Συγκέντρωση και πίστη ενόψει Αστέρα Τρίπολης

Δύο κρίσιμα παιχνίδια στην προσπάθεια που κάνει για τη συμμετοχή του στα πλέι οφ έχει μπροστά του o ΝΠΣ Βόλος καθώς από τη μία αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης για την 24η αγωνιστική της Super League, την ερχόμενη Κυριακή στις 17:15 ενώ ακολουθεί το παιχνίδι με την ΑΕΛ την επόμενη εβδομάδα.

Με τις τρεις ομάδες να είναι ισόβαθμες, καθώς έχουν από 26 βαθμούς στην κατάταξη, οι συγκεκριμένες αναμετρήσεις έχουν μεγάλη σημασία κκαι για το σύνολο του Αλμπέρτο Γκαγιέγκο, που θέλει να κάνει το απόλυτο απέναντι σε αυτούς τους αντιπάλους, συγκεντρώνοντας έξι βαθμούς συνολικά. Το γεγονός ότι ο ΝΠΣ Βόλος θα δώσει στις δύο συγκεκριμένες αναμετρήσεις στο Πανθεσσαλικό αποτελεί σίγουρα ένα πλεονέκτημα γι’ αυτόν, καθώς τόσο ο Αστέρας Τρίπολης όσο και η ΑΕΛ δεν θα έχουν τη στήριξή του κοινού τους, στην προσπάθεια που κάνουν και αυτές για συμμετοχή στα πλέι οφ με την κατάληψη μιας θέσης μέσα στην πρώτη εξάδα.

Αγωνιστικά η ομάδα ο Αλμπέρτο Γκαγιέγκο δείχνει να είναι σε καλή κατάσταση, αφού δεν υπάρχουν σοβαρές απουσίες με εξαίρεση αυτή του Βασίλη Μάντζη που αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και δεν θα ενισχύσει την προσπάθεια των συμπαικτών του Την ερχόμενη Κυριακή. Η συγκέντρωση είναι δεδομένη εξάλλου στις τάξεις της ομάδας, όπως και η πίστη ότι μπορεί να πάρει αυτό που θέλει στις δύο επερχόμενες αναμετρήσεις.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.