Πανευρωπαϊκό ραντεβού στη Λάρισα για το Champions League ποδοσφαίρου κωφών

Μια σημαντική διοργάνωση με πανευρωπαϊκή εμβέλεια θα πραγματοποιηθεί την προσεχή εβδομάδα στη Λάρισα, καθώς σε γήπεδά της θα διεξαχθεί το 10ο Champions League ποδοσφαίρου κωφών.

Στους αγώνες θα συμμετέχουν 16 ομάδες, ενώ 3 απ’ αυτές είναι ελληνικές. Στην πόλη θα βρεθούν 400 άτομα – ποδοσφαιριστές και μέλη αποστολών.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν από την Τρίτη 2 Μαΐου έως και το Σάββατο 6 Μαΐου στα γήπεδα Γιάννουλης, Ελευθεραί, Τερψιθέας και Αλκαζάρ, ενώ θα χρησιμοποιηθούν τα γήπεδα «Μητσιμπόνας» Α΄ και Β΄, όπως και το γήπεδο Νεάπολης Α΄.

Ο Τελικός του Champions League θα γίνει το Σάββατο 6 Μαΐου στο AEL FC ARENA

Το πρόγραμμα των ματς θα εξελίσσεται το πρωί από τις 9.00 π.μ. έως και τις 12.30 μ.μ. και το απόγευμα από τις 4.30 μ.μ. έως και τις 8.00 μ.μ.

Υπογραμμίζεται πως η είσοδος στους αγωνιστικούς χώρους, για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν τους αγώνες, θα είναι δωρεάν.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ

Σήμερα, στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου, ανακοινώθηκαν το πρόγραμμα των αγώνων όπως και λεπτομέρειες της διοργάνωσης.

Ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης απηύθυνε κάλεσμα στους πολίτες να παρακολουθήσουν τους αγώνες, ενώ υπογράμμισε τη σημασία της διοργάνωσης. «Τέτοιες διοργανώσεις προβάλλουν την πόλη» υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του ο αντιπεριφερειάρχης Θανάσης Παιδής επισήμανε πως «αθλητικές διοργανώσεις σαν και αυτήν βάζουν την περιοχή μας στον ευρωπαϊκό χάρτη των αθλητικών γεγονότων».

Ο Γιώργος Κωσταρόπουλος, εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος σε θέματα Αθλητισμού, ανέλυσε το πρόγραμμα των αγώνων, ενώ έκανε ειδική μνεία στις επαφές που ήδη έγιναν με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας ώστε σχολεία να επισκεφθούν τα γήπεδα.

Στην στήριξη που παρέχουν στους αγώνες αναφέρθηκαν ο εκπρόσωπος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λάρισας Ελευθέριος Γρηγοριάδης και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Λάρισας Στέλιος Νίτσας.

Ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Μιχάλης Σακελλαρίου αφού επισήμανε τη σημασία της διοργάνωσης, δήλωσε πως το Αστικό ΚΤΕΛ έχει αναλάβει τη μεταφορά των αθλητών από και προς τα γήπεδα.

Η διευθύντρια του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας Βάσω Αυγέρη υπογράμμισε πως οι αγώνες θα είναι καλυμμένοι σε ότι αφορά το ενδεχόμενο της παροχής πρώτων βοηθειών, τόσο με την παρουσία ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ και των νοσοκομείων της Λάρισας, όσο και με εξειδικευμένο προσωπικό.

Με θερμό τρόπο εκφράστηκαν για τη διοργάνωση, όπως και για τη συνεργασία που είχαν με τους τοπικούς φορείς, ο Αθανάσιος Ρετζιάς – Εκτελεστικός Διευθυντής της Οργανωτικής Επιτροπής του Champions League και ο Λευτέρης Μηνάς – Συντονιστής της Διοργάνωσης, ενώ κάλεσαν τους πολίτες να παρακολουθήσουν τους αγώνες.

Πηγή: larissanet.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.