“Έμφραγμα” στο 93′ για Θησέα, 2-2 με τα Σέλλανα στο Προάστιο

Οι παίκτες του Θησέα πανηγυρίζουν το πρώτο γκολ με τα Σέλλανα

Αν έλεγε κάποιος στους παίκτες και τον προπονητή του Θησέα πριν το ματς με τον Α.Ο. Σελλάνων ότι θα φύγουν με τον έναν βαθμό από το Προάστιο, πολύ πιθανόν να ήταν ευχαριστημένοι. Ωστόσο, ήταν τέτοια η εξέλιξη του παιχνιδιού, που το τελικό 2-2 για τους Αγριώτες και ο πρώτος τους βαθμός στο πρωτάθλημα τους αφήνει ανικανοποίητους, αφού ισοφαρίστηκαν στο 93’.

Ο Θησέας ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος και πήγε προηγούμενος στ’ αποδυτήρια με 0-2. Στο 5’ ο Ιωαννίδης έκανε μία ωραία σέντρα από τα δεξιά και ο Βλάχος με μονοκόμματο σουτ έγραψε το 0-1, ενώ ο αιφνιδιασμός των φιλοξενουμένων προς τους γηπεδούχους είχε και συνέχεια και μάλιστα μετά από δύο λεπτά. Ο Πέτσης στο 7’ έκανε την παράλληλη σέντρα και περίπου από το ύψος του πέναλτι ο Κοτζαθανάσης με πλασέ σημείωσε το 0-2.

Τα Σέλλανα μπήκαν δυνατά στο δεύτερο μέρος και μείωσαν γρήγορα και συγκεκριμένα στο 50’ σε 1-2 με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λούγκου, ο οποίος με τον ίδιο τρόπο πήγε να ξανακάνει τη ζημιά στον Θησέα στο 67′, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Κεφαλά.

Στην τελευταία φάση του αγώνα (90’+3′) ο Αρχοντής σκόραρε με προβολή διαμορφώνοντας το τελικό 2-2 μετά από αναμπουμπούλα.

ΑΟ ΣΕΛΛΑΝΩΝ (Γιάννης Μπουρνάκας): Σταυράκης, Τζάνης, Καλφούντζος (43′ λ.τ. Μπακρατσάς), Αρχοντής, Χάδιαρης, Παπαγεωργίου (70′ Τζουμάκης), Λούγκος, Μπιτέλης, Μετούσι, Διπλάρης (56′ Κοντός), Τζέκος

ΘΗΣΕΑΣ (Λάκης Μπακάλης): Κεφαλάς, Κυρίτσης, Διαμαντόπουλος, Γιαουπλάρι, Ιακωβίδης, Κοτζαθανάσης (58’ Μπόρας), Πετσής (77’ Βαν ντε Γουΐχε), Χατζησταμάτης, Βλάχος (68’ Σιώμος), Οικονόμου, Ιωαννίδης (72’ Γαλανόπουλος)

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.