Σε εκκρεμότητα στη Νίκη η υπογραφή της σύμβασης για τη Νεάπολη

Ούτε και την Πέμπτη απάντησε ο Δήμος Βόλου αν θα παραχωρήσει τη Νεάπολη για το φιλικό της Νίκης με τον Απόλλωνα Λάρισας το Σάββατο, με συνέπεια να έχουμε αλλαγή έδρας, αφού το ματς τελικά θα γίνει στη Φιλιππούπολη.

Ανάμεσα στη Νίκη και τον Δήμο δεν έχει υπογραφεί ακόμη η σύμβαση για τη Νεάπολη, καθώς η Νίκη αρνείται τη συνυπευθυνότητα για ενδεχόμενες ζημιές με την άλλη ομάδα, που θα συγκατοικεί, δηλαδή τον Ολυμπιακό Βόλου,  όπως ζητά ο Δήμος, και θέλει στην κάθε ομάδα να καταλογίζεται ό,τι της αναλογεί.

Σε ό,τι αφορά του υπό δοκιμή παίκτες, τρεις απ’ αυτούς … αποχαιρέτησαν, οι Φλώρος, Μπάμης και Χατζής, δεξιός μπακ ο πρώτος κι κεντρικοί χαφ οι άλλοι δύο. Η Νίκη, αν αποκτηθεί ο Καρβούνης που συνεχίζει τις προπονήσεις, αφού αρέσει, θα έχει 18 παίκτες και σίγουρα χρειάζεται τουλάχιστον άλλες τρεις μεταγραφές.

Μάλιστα σήμερα Παρασκευή τελειώνει και η προθεσμία για τις διεθνείς μεταγραφές, οπότε το σενάριο να αποκτηθεί κάποιος ξένος μεγάλης αξίας, με τον οποίον έγινε επαφή (μέσος που έχει περάσει από τις μεγάλες ελληνικές ομάδες) δεν πρόκειται να υλοποιηθεί. Φυσικά, αν γινόταν κάτι τέτοιο, ένας από τους νυν ξένους θα αποχωρούσε, αλλά η εξάδα των μη Ελλήνων μένει ως έχει.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.