Σε τροχιά ανόδου η Νίκη Βόλου, πέρασε από τη Μελίκη με 67-72

Με όπλο την άμυνα η Νίκη Βόλου συνέχισε το σερί των θετικών αποτελεσμάτων, παίρνοντας το ροζ φύλλο αγώνα στη Μελίκη απέναντι στον τοπικό ΓΑΣ με σκορ 67-72. Έτσι το «κυανόλευκο» σύνολο παραμένει σε τροχιά ανόδου, και συνεχίζει να κοιτά με αισιοδοξία τη συνέχεια του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Το παιχνίδι δεν ήταν εύκολο και οι παίκτες του Γιώργου Κοσμάτου είχαν να αντιμετωπίσουν μία σκληροτράχηλη ομάδα, με τις προσωπικές μονομαχίες να είναι αρκετές και το physical game να κυριαρχεί στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης. Η Νίκη κατάφερε να πάρει ένα ισχνό προβάδισμα τριών πόντων στο ημίχρονο, την ώρα όμως που η Μελίκη βρήκε λύσεις στο τρίτο δεκάλεπτο για να πάρει αυτή κεφάλι στο σκορ και να προσπαθήσει να ελέγξει τον αγώνα από εκεί και πέρα.

Οι παίκτες της Νίκης όμως δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Η καλή άμυνα συνεχίστηκε, αφού οι γηπεδούχοι πέτυχαν μόλις 28 πόντους στο δεύτερο ημίχρονο και 30 η Νίκη, με τον Τσώλη να παίρνει το… όπλο του και να σκοράρει τρία τρίποντα και ένα ο Σαριμπαλίδης στην τελευταία περίοδο για να έρθουν και πάλι τα πράγματα όπως τα ήθελαν οι «κυανόλευκοι». Έτσι έφτασαν σε μία δύσκολη νίκη και σε μία έδρα που αποτελεί εμπόδιο για πολλές ομάδες στο φετινό πρωτάθλημα.

Να σημειωθεί ότι τελικά ο Σιμάκης έκανε την έκπληξη και παρότι ήταν στην Κομοτηνή για φοιτητικές του υποχρεώσεις, μπόρεσε να ταξιδέψει με το αυτοκίνητό του και έφτασε στο κλειστό της Μελίκης μισή ώρα πριν την έναρξη του αγώνα.

Τα δεκάλεπτα: 22-20, 39-42, 58-53, 67-72

ΓΑΣ Μελίκης (Ασλανίδης): Λιόλιος 15 (3), Μαυρίδης 17 (1), Στοΐτσης 7 (2), Λέφας 10, Ρογκότης 2, Ημερίδης 16, Μαγαλιός, Λαπατούρας

Νίκη Βόλου (Κοσμάτος): Καραγεώργος 5 (1), Σαριμπαλίδης 12 (4), Σιμάκης 6, Κουτίνας 9, Ακούνια, Βερτζάγιας, Τσώλης 16 (3), Τάσσος 19, Σταυροθεόδωρος 5

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.