Στο μοναδικό ματς Ολυμπιακός-Ιάλυσος στον Βόλο έχει παίξει ο Διονύσης Παππάς

Ο Διονύσης Παππάς έχει αγωνιστεί στο μοναδικό ματς που έχει γίνει στον Βόλο ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Ιάλυσο στις 7/1/99 στο ΕΑΚ, με τους ερυθρολεύκους να κερδίζουν με 3-1 χάρη σε χατ-τρικ του Δημήτρη Νόλη (20’, 49’, 73’). Ο νυν τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού, που έμεινε στον Βόλο ως ποδοσφαιριστής πεντέμισι συνολικά χρόνια (τα δυόμισι στη Νίκη), ήταν βασικός σ’ εκείνη την αναμέτρηση, με την ομάδα που υπηρετεί πλέον από άλλο πόστο να ξανασυναντά τους Ροδίτες 20 χρόνια και τρεις μέρες μετά.

Η ενδεκάδα εκείνου του αγώνα ήταν: Καλαϊτζής, Μακρής, Μπέκος, Κασιούρας, Τσέκος (64′ Στάθης), Μάντα, Μπολάνο (73′ Καλόγηρος), Παππάς, Βλαχούδης, Νόλης, Κεφαλίδης (64′ Δενελάβας).

Να σημειωθεί ότι για τον δεύτερο γύρο της ίδιας σεζόν, ο Ολυμπιακός Βόλου είχε κερδίσει και στη Ρόδο με 1-2 (19/3/00), οπότε στις δύο αναμετρήσεις που έχουν καταγραφεί στην ιστορία ως τώρα με τον Ιάλυσο, οι ερυθρόλευκοι έχουν κερδίσει και θέλουν την Κυριακή να κάνουν και το τρία στα τρία με τον συγκεκριμένο αντίπαλο, αλλά και το τρία στα τρία στις τελευταίες ισάριθμες αγωνιστικές.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.