Στο Πανελλήνιο Κ16 στη Θεσσαλονίκη ο στίβος της Νίκης

Μετά τις επιτυχίες στο διασυλλογικό πρωτάθλημα της Λάρισας, αθλητές κι αθλήτριες της Κ16 στίβου της Νίκης Βόλου που προκρίθηκαν, θα συμμετέχουν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κατηγορίας που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη στις 11 και στις 12 Ιουλίου 2020 στο Καυτανζόγλειο Στάδιο.

Ο Σύλλογος θα συμμετέχει με 17 αθλητές και αθλήτριες, με προσδοκίες για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες. Οι αθλητές – τριες της αποστολής είναι οι εξής: Σωκράτης Βασιλειάδης (τετραπλούν), Αλέξανδρος Αντωνιάδης (4×200 μ. Μικτή), Μάριος Λεύκας (σφαίρα), Αριστείδης Γκόγκος (150 μ.), Άγγελος Ζαμουρίδης (80 μ.-4×200 μ. Μικτή), Διονύσης Κωτσιάς (3000 μ.), Πέτρος Μιχαλόπουλος (έξαθλο), Ελένη Γαλανού (4×80 μ.), Ανδρομάχη Κοτρίδη (3000 μ-4×80 μ.), Ελένη Κωστούλα (ύψος-4×80 μ.), Ελένη Μηλιού (3000 μ.-3×1200 μ.), Σταυρούλα Παπασακελαρίου (200 μ. εμπόδια-4×200 μ Μικτή), Κωνσταντίνα Ραφτοπούλου 3×1200 μ.), Βάσια Ρουσίτι (4×80 μ.), Γεωργία Τσιούρη (3000 μ-3×1200 μ.), Ανδρομάχη Βελέντζα (τετραπλούν-80 μ. εμπόδια), Ευτυχία Μαυρομιχάλη (τετραπλούν- 4×200 μ. Μικτή).

Σε δηλώσεις του, ο έφορος του τμήματος στίβου της Νίκης Βόλου, Γιώργος Τάκης τόνισε μεταξύ άλλων: «Τα παιδιά βρίσκονται σε εξαιρετική φυσική κατάσταση, με ανεβασμένη ψυχολογία και μέσα στους αγωνιστικούς τους στόχους, θα ριχτούν στη μάχη των τελικών του πρωταθλήματος».

Η αποστολή, θα αναχωρήσει από την έδρα της, το Πανθεσσαλικό Στάδιο, το Σάββατο το πρωί με λεωφορείο και θα καταλύσει σε ξενοδοχείο, κοντά στο Καυτανζόγλειο Στάδιο, όπου θα διεξαχθούν και οι αγώνες, για να επιστρέψει το βράδυ της Κυριακής.

Όπως τονίζεται χαρακτηριστικά, και σε αυτούς τους αγώνες, έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για αθλητές και συνοδούς (ειδικές προστατευτικές μάσκες με το σήμα του Συλλόγου, απολυμαντικά, βεβαιώσεις εισόδου).

Επικεφαλής της αποστολής, θα είναι ο έφορος του τμήματος Γιώργος Τάκης και θα συνοδεύσουν η υπεύθυνη αποστολών- προπονήτρια Βάσω Κολλυμένου και οι προπονητές Παύλος Παρασκευόπουλος, Αποστόλης Βλαχάβας και Νίκος Πασχάλης.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.