Τελευταία εκτός έδρας μάχη σωτηρίας για την μπασκετική Νίκη

Να συνδυάσει την τελευταία της έξοδο μακριά από τον Βόλο με ένα “ροζ φύλλο”, που θα κρατήσει ζωντανή την ελπίδα για την παραμονή της στη Β’ Εθνική, επιθυμεί η Νίκη που θα ταξιδέψει την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να αντιμετωπίσει τη Χαλκηδόνα, για την προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η ομάδα των Σπύρου Στρατίκη και Παναγιώτη Νάνη, μετά από τη μεγάλη της νίκη κόντρα στον Ερμή την περασμένη εβδομάδα, παίζει ακόμα έναν “τελικό” για την ύστατη προσπάθεια της να σώσει τη χρονιά.

Απέναντί της θα βρεθεί η Χαλκηδόνα/Προποντίς, μία ομάδα που έχει καταφέρει να σωθεί και μαθηματικά, δε διαθέτει κάποιο ισχυρό βαθμολογικό κίνητρο κι έχει ήδη στο μυαλό της τις καλοκαιρινές διακοπές και το σχεδιασμό της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Βέβαια, το έργο της Νίκης, σε καμία περίπτωση, δεν μπορεί να χαρακτηριστεί εύκολο, αν αναλογιστεί κανείς και την κακή επίδοση των κυανόλευκων μακριά από το Κλειστό Γυμναστήριο της Νέας Ιωνίας. Η Νίκη, συγκεκριμένα, έχει μόλις ένα “διπλό” στο πρωτάθλημα, στις 11 Νοεμβρίου του 2018, πάλι στη Θεσσαλονίκη, κόντρα στους Μαχητές Πεύκων, σε αγώνα για την πέμπτη αγωνιστική, με σκορ 77-75.

Παρόλα αυτά, παίκτες και τεχνικό τιμ είναι έτοιμοι για μία ακόμα υπέρβαση, που θα φέρει την ομάδα της Νίκης πιο κοντά στο στόχο της παραμονής στην κατηγορία. Όσον αφορά τα αγωνιστικά νέα, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, με όλους τους καλαθοσφαιριστές να είναι ετοιμοπόλεμοι και να προετοιμάζονται, ενόψει Κυριακής. Οι προπονήσεις των κυανόλευκων ολοκληρώνονται σήμερα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της προτελευταίας (2ης) αγωνιστικής του βορείου ομίλου της Β’ Εθνικής:

Κυριακή 12 Μαΐου

Μ. Τσίκινας 13.30 ΧΑΝΘ-Φίλιππος Βέροιας

Ομόνοιας 17.00  Ίκαροι Σερρών-Γέφυρα

Ελευθ/λης 17.00 Ελευθερούπολη-Αγρίνιο

Ανατόλια 17.00 Ανατόλια-Φάρσαλα

Λαγκαδά 17.00 Ερμής Λαγκαδά-Μαχητές

Χαλκηδόνας 17.00 Χαλκδηδόνα-Νίκη Β.

Χαλκιοπούλειο 17.00 Έσπερος Λ.-Μακεδονικός

Ευκαρπίας 14.00 Στρατώνι-Φαίακας Κέρκυρας

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.