Θέλει Σπ. Λάμπρου, Λ. Στασινόπουλο και Ορ. Νικολόπουλο ο Ολυμπιακός Βόλου

Η προσπάθεια του Ολυμπιακού Βόλου να ενισχυθεί συνεχίζεται. Οι τελευταίες μάλιστα πληροφορίες κάνουν λόγο για πρόταση σε τρεις ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δε συμφώνησαν αρχικά, αφού με βάση το ρεπορτάζ του liganews.gr, οι παίκτες έκριναν μικρές τις προκαταβολές.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το συγκεκριμένο σάιτ, στο στόχαστρο των ερυθρολεύκων έχει μπει ο 27χρονος αριστερός μπακ χαφ Σπύρος Λάμπρου, ο οποίος αγωνιζόταν στην ΑΕ Καραϊσκάκης, ο 24χρονος δεξιός μπακ Λευτέρης Στασινόπουλος από την Ιστιαία και ο 25χρονος αμυντικός Ορέστης Νικολόπουλος, που τελευταία του ομάδα ήταν η Ομόνοια Αραδίππου στη Β’ Κατηγορία της Κύπρου με 26 ματς, ενώ στο πρώτο μισό της περσινής σεζόν ήταν στον Φωστήρα.

Ο 27χρονος Λάμπρου έχει την εμπειρία και της Β’ Εθνικής με τη φανέλα του Ηρακλή Ψαχνών και της Επισκοπής Ρεθύμνου (38 συμμετοχές συνολικά), ενώ ανήκε στο ρόστερ της Κέρκυρας την περίοδο 2012-13 που οι νησιώτες έπαιζαν στη Σούπερ Λίγκα, αλλά αγωνίστηκε μόνο σε ένα ματς Κυπέλλου. Στη Γ’ Εθνική έχει αγωνιστεί επίσης σε Ασπρόπυργο, Αστέρα Μαγούλας και Λαμία, ενώ τις τελευταίες δύο σεζόν στην Α.Ε. Καραϊσκάκης είχε 50 ματς το πρωτάθλημα.

Ο Λευτέρης Στασινόπουλος είναι αδερφός του Δημήτρη, που αγωνίστηκε πέρσι για ένα εξάμηνο στον Ολυμπιακό Βόλου. Είχε 39 ματς στα τελευταία δύο χρόνια με Χαλκίδα και Ιστιαία, ενώ είχε και ένα πέρασμα από τη Football League από τη Γλυφάδα με 6 συμμετοχές. Στη Γ’ έχει παίξει και στη Ζάκυνθο, στον Ερμή Κιβερίου και στον Γιούχτα

Ο Ορέστης Νικολόπουλος έχει ξαναπεράσει από τον Ολυμπιακό Βόλου το 2015-16, όταν η ομάδα αποσύρθηκε από τη Football League τον Γενάρη. Άλλες ομάδες του ήταν το Αιγάλεω στη Γ’ και οι Βύζας Μεγάρων, Ηρακλής Ψαχνών και Τράχωνες στη Β’ με 63 συνολικά συμμετοχές στη δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία.

Ο Λευτέρης Στασινόπουλος είναι κοντά στο να κλείσει στο Λουτράκι, ενώ ο Νικολόπουλος έχει πρόταση και από την Παναχαϊκή, πάντα σύμφωνα με τις πληροφορίες του liganews.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.