Το Σάββατο στις 19.00 στο Πανθεσσαλικό ο τελικός Κ16 ΕΠΣ Χανίων-Ηρακλείου

Η Μικτή Νέων της ΕΠΣ Ηρακλείου σε εξόρμησή της τις προηγούμενες μέρες στο Πήλιο
Με ζωντανή μετάδοση από το ΚΡΗΤΗ TV

Οι Μικτές Νέων Χανίων και Ηρακλείου αναμετρώνται το Σάββατο (4/5) στις 19.00 στον μεγάλο τελικό του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Κ16  στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Ο αγώνας θα μεταδοθεί μάλιστα απευθείας από την ΚΡΗΤΗ TV, κανάλι που βλέπουν οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV.

Το Ηράκλειο και τα Χανιά κατέλαβαν τις δύο πρώτες θέσεις στον 12ο όμιλο. Στα δύο μεταξύ τους παιχνίδια στη φάση των ομίλων, υπήρξε μία εντός έδρας νίκη για το Ηράκλειο με 2-0 και μία ισοπαλία χωρίς τέρματα στο ματς του α’ γύρου στις Μουρνιές.

Η Μικτή ΕΠΣΗ τερμάτισε στην κορυφή του Ομίλου με 12 βαθμούς, 3 νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες, ανεβάζοντας στροφές στη συνέχεια, ενώ τα Χανιά πήραν τη 2η θέση με 10 βαθμούς, υπερτερώντας του Ρεθύμνου στην ισοβαθμία.

Οι δύο Ενώσεις προκρίθηκαν απευθείας στην 3η φάση, ξεκινώντας τις νοκ άουτ αναμετρήσεις. Το Ηράκλειο νίκησε την ΕΠΣ Αθηνών στη Βάρη με 1-0, ενώ τα Χανιά γύρισαν από την… κόλαση στο ματς με τις Κυκλάδες. Βρέθηκαν να χάνουν με 2-0, αλλά τελικά επικράτησαν με 3-2.

Η παρουσία των δύο Κρητικών ομάδων στα προημιτελικά άρχισε να «γεννά» μεγάλες φιλοδοξίες. Τα Χανιά απέκλεισαν τη Μεσσηνία με 2-1, ενώ το Ηράκλειο «πέταξε» έξω τα Δωδεκάνησα στη διαδικασία των πέναλτι (4-1), δίνοντας ραντεβού στην τελική φάση του Βόλου.

Οι Σέρρες και η Αχαΐα αποδείχθηκαν στα ημιτελικά, που έγιναν την περασμένη Τετάρτη πάλι στο Πανθεσσαλικό, άξιοι αντίπαλοι, ωστόσο τα κρητικά συγκροτήματα επέδειξαν μεγαλύτερη ωριμότητα στη διαδικασία των πέναλτι και με 4-2, «τσέκαραν» το εισιτήριο για τον σαββατιάτικο τελικό.

πηγή: patris.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.