Ξεκίνησε “ζεστός” ο Αναστασίου, δύο γκολ στο φιλικό με Αίαντα

Δύο γκολ ο Αναστασίου στο φιλικό με τον Αίαντα

Με 0-2 επικράτησε ο Γ.Σ. Αλμυρού στο πρώτο του φιλικό που έδωσε χθες Τετάρτη (21/8) κόντρα στον Αίαντα στη Σούρπη.

Πολύ ζεστός ξεκίνησε ο Αλέκος Αναστασίου, ο παίκτης που θα αποτελέσει ξεκάθαρα το βαρόμετρο για τη σεζόν 2019-20 για την ομάδα του Στέλιου Αρσένου, σημειώνοντας και τα δύο γκολ της ομάδας του.  Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βολιώτης επιθετικός υπηρετεί τη θητεία του στο στρατόπεδο Μπουγά στη Λάρισα και κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια να παρακολουθεί τις προπονήσεις της ομάδας του, με τους ανθρώπους της μονάδας του να τον βοηθούν αρκετά σ’ αυτό.

Το 0-1 έγινε στο 60’ με σουτ μετά από τροφοδότηση του Λάμπου και το 0-2 στο 72’ με πολύ ωραίο σουτ με τη μία στο παραθυράκι από τον Αναστασίου.

Ο τεχνικός Στέλιος Αρσένος ήταν αρκετά ευχαριστημένος, ωστόσο γνωρίζει και ο ίδιος ότι αυτά τα παιχνίδια είναι μόνο, για να δει αν βγαίνουν κάποια πράγματα που έχουν δουλευτεί στις προπονήσεις και σίγουρα εκτός από τα θετικά είδε και αρνητικά, που θα θελήσει να διορθώσει. Εξάλλου, πρόκειται για μία καινούρια ομάδα και ειδικά από το κέντρο και μπροστά χρειάζεται αρκετή δουλειά.

Στο χθεσινό φιλικό δεν αγωνίστηκε ο Δήμος που έχει διάστρεμμα και ο Νικογιάννης, που προέρχεται από χιαστό και κάνει δικό του πρόγραμμα.

Ο Γ.Σ. Αλμυρού ξεκίνησε με τον Πολυμέρου κάτω από τα δοκάρια, τους Παπαεμμανουηλίδη (δεξί μπακ), Κυριάκο, Παπακώστα (στόπερ) και Λάμπο (αριστερό μπακ) στην άμυνα, ενώ οι Φούκης και  Ζενούνης ήταν οι αμυντικοί μέσοι. Ο νεαρός Δημόπουλος έπαιξε δεξιά στη μεσαία γραμμή, ο Βουρδάκης αριστερά, ενώ ο Αναστασίου κινούνταν πίσω από τον κλασικό προωθημένο Μπέικο.

Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν και οι: Κοντογεωργάκης, Πατσής, Ρακής, Τζαφλέρης, αφοί Χριστοδουλόπουλοι, Ντόντας, Αραπής και ο υπό δοκιμή Κατσικαδάμος από την Α.Ε. 2002.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.