Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε μια εθνική επανεκκίνηση

Μήνυμα για εθνική επανεκκίνηση στέλνει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας στο πλαίσιο της εθνικής εορτής της 25ης Μαρτίου τονίζοντας ότι είναι αναγκαία η πίστη στην επανάσταση της λογικής, στην επανάσταση του αυτονόητου. Απευθύνει κάλεσμα για να «αφήσουμε στο χθες τα λάθη, τα ψέματα και τις αυταπάτες, που μας οδήγησαν στην κρίση και στην παρακμή».

Όπως αναφέρει ο κ. Μητσοτάκης «οι Έλληνες μπορούμε να πάρουμε την τύχη μας στα χέρια μας ακόμη και στις πιο σκοτεινές συνθήκες. Δεν μας αρκεί, όμως, να είμαστε υπερήφανοι μόνο για το παρελθόν μας. Η κληρονομιά των προγόνων μας ας γίνει εφαλτήριο να προχωρήσουμε μπροστά».

Τονίζει ότι «πρέπει να βρούμε ξανά τις αξίες της εργατικότητας, της γνήσιας αξιοπρέπειας, της αλληλεγγύης, της υπευθυνότητας. Να βρούμε τη δύναμη να προχωρήσουμε στις αναγκαίες αλλαγές στο Κράτος και στην οικονομία».

Ακόμα απευθύνει κάλεσμα για συμπαράσταση σε όσους δοκιμάζονται σκληρά και για ένωση δυνάμεων προκειμένου «να καταφέρουμε να παραδώσουμε στις νεότερες γενιές μια Ελλάδα πιο δυνατή, πιο ασφαλή».

«Αυτό που δεν πεθαίνει, ξαναγεννιέται. Και αυτό είναι η ανάγκη του λαού μας, να μην χάσει τον εθνικό του προορισμό» αναφέρει ο κ. Μητσοτάκης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.