Ν. Τόσκας: Οι τρομοκράτες εκπροσωπούν μόνο τον εαυτό τους

Μήνυμα ότι οι τρομοκράτες εκπροσωπούν μόνο τον εαυτό τους έστειλε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας στο πλαίσιο επίσκεψής του στον Ευαγγελισμό όπου νοσηλεύεται ο πρώην πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος. Αρνήθηκε να μιλήσει για τις έρευνες λέγοντας ότι ανακοινώσεις θα γίνουν όταν αυτές ολοκληρωθούν.
Όπως ανέφερε η κυβέρνηση προσπαθεί ώστε να φέρει γρήγορα στη Δικαιοσύνη τους τρομοκράτες. «Δεν τους έδωσε κανείς το δικαίωμα να το παίζουν εκδικητές. Ο λαός έχει άλλη γνώμη δεν έχουν δικαίωμα να εκπροσωπούν κανέναν άλλο από τον εαυτό τους» τόνισε.
Σχολίασε ότι «είναι λάθος όταν κάποιοι προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τις περιστάσειες και να αποκτήσουν όφελος. Η αριστερά ήταν πάντα αντίθετη με τέτοιες καταστάσεις».
Διαβεβαίωσε ότι οι αρχές δουλεύουν νύχτα μέρα για να βγάλουν κάποιο αποτέλεσμα και υπογράμμισε ότι δεν θα ανακοινωθεί τίποτα πριν την ολοκλήρωση των ερευνών.
Σε ό,τι αφορά τον πρώην πρωθυπουργό ανέφερε ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση και ότι συζήτησαν ορισμένα ζητήματα για το πώς έγινε και ζητήματα που αφορούν την υγεία του. «Ό,τι κενό υπάρχει θα φροντίσουμε να καλυφθεί» υπογράμμισε τέλος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.