Την Παρασκευή αποφυλακίζεται εκτός απροόπτου ο Άκης Τσοχατζόπουλος

Την πύλη των φυλακών του Κορυδαλλού θα περάσει αύριο Παρασκευή, εκτός απροόπτου, μετά από πέντε χρόνια εγκλεισμού ο Άκης Τσοχατζόπουλος.

Οι συνήγοροί του, παρά τις προσπάθειές τους, δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν τις γραφειοκρατικές διαδικασίες, κι έτσι ο πρώην Υπουργός θα περάσει και αυτό το βράδυ στο νοσοκομείο των φυλακών του Κορυδαλλού, παρά το γεγονός ότι συγκεντρώθηκε το ποσό των 200 χιλιάδων ευρώ που του είχαν επιβληθεί από το δικαστήριο ως χρηματική εγγύηση.

Το δικαστήριο χθες Τετάρτη είχε απορρίψει το αίτημα της υπεράσπισης για μείωση της εγγυοδοσίας, που αποτελούσε έναν από τους όρους για την αποφυλάκισή του.

Εκτός από την χρηματική εγγύηση, η οποία τελικώς συγκεντρώθηκε από φίλους και συνεργάτες του Ακη Τσοχατζόπουλου, το δικαστήριο έχει επιβάλει ως περιοριστικούς όρους και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, απαγόρευση χρήσης πλωτών και εναέριων μέσων, παράδοση διαβατηρίου, υποχρέωση παραμονής σε συγκεκριμένη διεύθυνση και εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής όπου θα διαμένει.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.