Δεκατέσσερις συλλήψεις στην Παρίσαινα για ναρκωτικά και παράνομο κάμπινγκ

Κατασχέθηκαν χασίς, κατεργασμένη κάνναβη και μπισκότα με βούτυρο μαριχουάνας

Δεκατέσσερις συλλήψεις νεαρών ατόμων για κατοχή μικροποσοτήτων ναρκωτικών και παράνομο κάμπινγκ, είναι ο απολογισμός κοινής επιχείρησης Λιμεναρχείου Βόλου, με τη συνδρομή της Αστυνομίας, που έγινε νωρίς σήμερα το πρωί στην παραλία Παραίσαινα του Ανατολικού Πηλίου. Πρόκειται για 12 Έλληνες και δύο Ούγγρους, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 51 γρ. χασίς, 2,2 κατεργασμένης κάνναβης καθώς και 131 γραμ. μπισκότων με βούτυρο μαριχουάνας.

Όπως ανακοίνωσε ο Λιμενικό Σώμα, συντονισμένη επιχείρηση ελέγχου για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και παράνομο κάμπινγκ έγινε σήμερα το πρωί, κατόπιν καταγγελίας πολιτών, στην παραλία “ΠΑΡΙΣΑΙΝΑ” ανατολικού Πηλίου Ν. Μαγνησίας, στην οποία συμμετείχαν στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.), του Γραφείου Ασφάλειας και του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου και προσωπικό του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών και του Αστυνομικού Τμήματος Βόρειου Πηλίου, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας.

Τους έπιασαν στον ύπνο
Η επιχείρηση ξεκίνησε στις 6 το πρωί, λιμενικοί και αστυνομικοί έπιασαν στον ύπνο τους κατασκηνωτές και είχε ολοκληρωθεί πέντε ώρες αργότερα (στις 11 το πρωί), ενώ συνελήφθησαν 12 Έλληνες και δύο υπήκοοι Ουγγαρίας για παράβαση του ν. 4276/2017 “Περί παράνομου κάμπινγκ” όπως ισχύει και για κατοχή ναρκωτικών ουσιών συνολικού μεικτού βάρους: 51,4 gr ακατέργαστης ινδικής κάνναβης, 2,2 gr κατεργασμένης ινδικής κάνναβης και 131,9 gr μπισκότο με βούτυρο μαριχουάνας.
Οι περισσότεροι Έλληνες είναι από το Βόλο και από την Αθήνα, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο Λιμεναρχείο και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.