Αλόννησος: «Βαποράκι» διακινούσε ναρκωτικά από την Αθήνα

Μετέφερε σε ταξιδιωτικό σάκο ένα κιλό χασίς και 52 γρ. κοκαΐνη

Για διακίνηση ναρκωτικών συνελήφθη ένας 39χρονος Αλβανός στην Αλόννησο, από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου και του Αστυνομικού Σταθμού Αλοννήσου, που θα έριχνε στην αγορά σχεδόν 500 δόσεις κοκαΐνης και μεγάλη ποσότητα χασίς.

Ο αλλοδαπός, έφτασε στο νησί ακτοπλοϊκώς και σε έλεγχο που έγινε διαπιστώθηκε μετέφερε σε ταξιδιωτικό σάκο ναρκωτικά και συγκεκριμένα, μία ποσότητα κοκαΐνης 52,35 γρ. και 950 γρ. χασίς.
Η κοκαΐνη αντιστοιχεί σε περίπου 480 δόσεις, αξίας στη λιανική 5.000 €, όσο περίπου υπολογίζεται και η αξία του χασίς που κατασχέθηκε.

Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της Δίωξης Ναρκωτικών, καθώς οι ποσότητες είναι από τις μεγαλύτερες που έχουν κατασχεθεί στα νησιά των Σποράδων.

Ο 39χρονος Αλβανός θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Βόλου.

Επίσης από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών, συνελήφθη στην Αλόννησο χθες ένας 31χρονος στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα χασίς βάρους 18,1 γρ.

Τέλος, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ, συνελήφθησαν χθες βράδυ στο Βόλο δύο 21χρονοι, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο μικροποσότητες χασίς βάρους 2,17 γρ. και 1,55 γρ. αντίστοιχα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.