Χρ. Τριαντόπουλος: Επίσκεψη στη Σκιάθο και επαφές με πολίτες και φορείς

Την Τρίτη, 18 Ιουνίου 2019, ο κ. Χρήστος Τριαντόπουλος, υποψήφιος βουλευτής Μαγνησίας με τη ΝΔ, επισκέφθηκε τη Σκιάθο, όπου είχε συναντήσεις με φορείς και επαφές με πολίτες της περιοχής. Συγκεκριμένα, επισκέφθηκε το Τελωνείο και το Κέντρο Υγείας του νησιού και συζήτησε με τα στελέχη των δομών για τις ελλείψεις και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εν λόγω δομές, καταλήγοντας σε μία σειρά από παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν την επόμενη περίοδο ώστε να ενδυναμωθεί η λειτουργία του υπηρεσιών, αλλά και να βελτιωθεί η καθημερινότητα των πολιτών της περιοχής.
Παράλληλα, ο κ. Χρήστος Τριαντόπουλος συνάντησε επιχειρηματίες και παραγωγικούς φορείς του νησιού, με τους οποίους συζήτησε τις τρέχουσες τάσεις που παρατηρούνται στην τουριστική κίνηση, εστιάζοντας στις πρωτοβουλίες που πρέπει να προωθηθούν, ώστε, αφενός, να ενισχυθεί ποσοτικά και ποιοτικά η τουριστική κίνηση, αλλά και να διευρυνθεί η περίοδος της τουριστικής δραστηριότητας στην περιοχή.
Φυσικά, κατά την επίσκεψή του ο κ. Χρήστος Τριαντόπουλος συναντήθηκε με τον Πρόεδρο, κ. Νίκο Φεγγερό, και τα μέλη της ΔημΤΟ της ΝΔ στο νησί, όπου συζητήθηκαν τόσο οι πολιτικές εξελίξεις, όσο και η πορεία προς τη νίκη της παράταξης στις εκλογές της 7ης Ιουλίου.
Η επίσκεψή του επίσης, περιλάμβανε και συναντήσεις τόσο με το νέο δήμαρχο του νησιού, τον κ. Θοδωρή Τζούμα, όσο και με το νέο περιφερειακό σύμβουλο για την περιοχή του Β. Σποράδων, τον κ. Σάκη Ζλατούδη, όπου συζητήθηκαν οι προοπτικές της τοπικής αυτοδιοίκησης για την επίρρωση της προόδου και της ανάπτυξης στο νησί, αλλά και για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, εστιάζοντας στις ανάγκες που υπάρχουν στο σκέλος των υποδομών, αλλά και στις συμπράξεις που μπορεί να υπάρξουν καθ’ όλη την επόμενη περίοδο.
Στο πλαίσιο των εν λόγω συζητήσεων ο κ. Χρήστος Τριαντόπουλος υπογράμμισε ότι «[…] η Σκιάθος, ένα νησί με πλούσιο πολιτιστικό και ιστορικό απόθεμα, αποτελεί κομβικό συστατικό της τουριστικής και οικονομικής δραστηριότητας της Μαγνησίας, με αποτέλεσμα να χρήζει ιδιαίτερης προσοχής και στήριξης από τους φορείς και την πολιτεία ώστε αυτή η δραστηριότητα να ενδυναμωθεί ποσοτικά και ποιοτικά, αλλά και να διευρυνθεί χρονικά. Προς αυτή την κατεύθυνση, σε ένα πλαίσιο ευρύτερης συνεργασίας, είναι σημαντική η έμφαση στις υποδομές, στις υπηρεσίες, στο προγραμματισμό, αλλά και στη σύμπραξη με πανεπιστημιακούς και άλλους φορείς ώστε το δημόσιο σκέλος της οικονομίας να εναρμονιστεί με το ιδιωτικό σκέλος αυτής που είναι ιδιαίτερα δυναμικό. Συνάμα, όμως, ιδιαίτερη έμφαση θα πρέπει να δοθεί και στην καθημερινότητα των πολιτών του νησιού καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, προωθώντας πολιτικές και δομές που θα την βελτιώσουν και στηρίζοντας τα νησιά μας. Και σε όλα αυτά θα είμαστε πάντα αρωγοί και υποστηρικτές […]».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.